DB Problem?
DB Problem?
am pus un phbb, totul este ok, am insa o singura problema, vreau sa setez moderatori, urmez pasii respectivi, selectez acel "este moderator" ok .. dar nu seteaza rangul de moderator.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
ar fi de ajuns sa poti seta ca moderator un anumit membru al forumului utilizand sectiunea de Permisiuni.
eventual incearca sa pui pe server din nou fisierele forumului (mai ales cele din directorul admin) si vezi daca mai apare problema de care ne zici !
eventual incearca sa pui pe server din nou fisierele forumului (mai ales cele din directorul admin) si vezi daca mai apare problema de care ne zici !
pai sa va explic ce am facut pana acu' .. initial era 2.0.10 care nu putea sa steze moderator, m-am gandit ca o fi vreun bug shi am facut downgrade la 2.0.8, pe care am mai instalat-o shi a mers ok. Problema insa persista si la 2.0.8 pe serverul respectiv. Ce nu am schimbat este baza de date, dar inainte sa dau cu drop in ea m-am gandit ca poate shtie cineva o solutie mai simpla
.