Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Buza ziua....astazi am instalat un nou style la forumul meu.....din prostie....nu l-am verificat si l-am facut default.....apoi mia cazut netu....si m-am deconectat....dupa ce mia revenit netu am intrat pe forum...... Eroare generală
Template path could not be found: styles/xandblue5/template
Va rugăm să anunţati administratorul forumului sau webmaster-ul:
da.....dar din pacate nu stiu cum sa fac....scuze ca te incurc.....poti sa-mi spui unde trebuie sa ma duc ca s-o pot schimba???....ca in admin control panel....nu mai pot intra......
In acest folder styles/xandblue5/template pui orice tema, nu conteaza iar forumul o sa mearga cu acea tema, adica o sa fie o tema provizorie pana gasesti ceva bun pentru tine.
alecs327 scrie:da.....dar din pacate nu stiu cum sa fac....scuze ca te incurc.....poti sa-mi spui unde trebuie sa ma duc ca s-o pot schimba???....ca in admin control panel....nu mai pot intra......
Exista doua solutii:
1. Repui tema care are calea indicata in eroare si apoi iti schimbi tema din ACP (recomandabil) sau faci cum ti-a recomandat Myky mai sus;
2.Modifici setarile temei direct in baza de date folosind phpMyAdmin (numai daca stii cum sa faci asta).
Gata am rezolvat problema.....pana la urma am luat folderu stilu prosilver si i-am schimbat numele in xandblue5.....l-am uploadat pe ftp....si am intrat !!!!!!!!!........