Cum pot sa ma inregistrez si eu pe forumul http://forum.profm.ro/ ?
Au aparut ceva probleme acum cateva luni(cred ca a fost hack-uit); eu aveam cont pe el dar cand am dat "autentificare" de curand mi-a spus "utilizator sau parola inactiva". N-am putut nicicum sa ma autentific cu userul si parola mea si am incercat sa-mi fac un cont nou cand mi-a dat urmatoarea eroare:
"Eroare generală
Ran into problems sending Mail. Response: 553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)
DEBUG MODE
Line : 153
File : smtp.php"
Are cineva sugestii, cum pot sa ajung sa postez?
M-am uitat pe statistici si au fost destui care s-au inregistrat in ultimele zile, deci se poate. Dar nu-mi dau eu seama cum.
Multumesc mult.
E enervant
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
PK si eu as aprecia daca ai fi mai atent la post.. :-" by the way nu sunt admin
)
Andrei eu am inteles ca nu e forumul tau... deci in concluzie nafara faptului de a da un mail administratorului si sa il anunti de eroare nu vad ce ai putea face... !

Andrei eu am inteles ca nu e forumul tau... deci in concluzie nafara faptului de a da un mail administratorului si sa il anunti de eroare nu vad ce ai putea face... !
[url=ttp://www.onmovies.info]OnMovies.INFO[/url]
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu