Probleme instalare

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Trebuie sa ai setarile de la acele fisiere 'Unwritable' sa fie 'Writable' si atunci va functiona totul cum trebuie. Fisierul tau config.php este setat standard sa nu contina informatii (acestea vor fi introduse pe parcursul instalarii forumului), acesta este motivul pentru care permisiunea 777 este necesara la fisierele mentionate. Toate versiunile de phpBB pe care le-am instalat, nu au intampinat probleme din cauza Imagemagick (este optional).
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
siracusa
Utilizator înregistrat

Mesaj de siracusa »

Gata, am trecut de eroarea aceasta. Setasem eu permisiunile gresit.

Merci
yomarius
Utilizator înregistrat

Mesaj de yomarius »

deci cum fac scriu 777 in fisiere ??
siracusa
Utilizator înregistrat

Mesaj de siracusa »

Eu am folosit Total Commander si am facut astfel:
- am selectat folderul store/, apoi din meniul Files/Change Attributes ai o casuta in care initial scrie 755; acolo o sa scrii 777.

La fel faci si pt folderele cache/, files/, images/avatars/upload/ si pentru fisierul config.php.

Eu gresisem ca schimbasem setarea permisiunii la fisierele din acele foldere(.htaccess), si nu la intreg folderul.

Sper sa reusesti....
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Pentru mai multe informatii utilizand Total Commander http://www.stadtaus.com/en/tutorials/ch ... ssions.php
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”