Am incercat sa instalez phpBB3.0.1 si tocmai la finalul instalarii mi-a dat eroarea aceasta:
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Unknown column 'is_dynamic' in 'field list' [1054]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Puteti vedea exact cum arata aici www.chichitza.com/phpBB3/
Unde am gresit?
alta problema la instalare
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Pai nu prea cred ca aveam unde sa gresesc. Am creat-o din cpanel.
Banuiesc ca daca nu era bine facuta nu ar fi ajuns pana la final sa dea eroare...si-ar fi dat seama mai devreme.
Imi dau mai mult cu presupusul, e prima data cand instalez un forum.
A mai intalnit cineva eroarea asta, sau stie cineva de la ce i se trage?
Banuiesc ca daca nu era bine facuta nu ar fi ajuns pana la final sa dea eroare...si-ar fi dat seama mai devreme.
Imi dau mai mult cu presupusul, e prima data cand instalez un forum.
A mai intalnit cineva eroarea asta, sau stie cineva de la ce i se trage?
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
De obicei se mai intampla sa iti dea respectiva eroare cand conexiunea cu serverul este foarte lenta. Chiar daca scriptul si totul este corect, iti apare respectiva problema.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Execută asta din phpMyAdmin:
Cod: Selectaţi tot
ALTER TABLE phpbb_config ADD COLUMN is_dynamic tinyint(1) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL;