2 baze de date

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
ultras
Utilizator înregistrat

2 baze de date

Mesaj de ultras »

Vreau sa mai pun o baza de date, are in jur de 200 de membrii si 4000 de mesaje ...intrebarea este : le pot pune pe amandoua sa arate totalul userilor si mesajelor ? adica in continuarea sa o pun peste cealalalta dar fara sa se strice nimic. sau se poate sa pun doar useri ? fara mesaje ?
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Nu.
ultras
Utilizator înregistrat

Mesaj de ultras »

poate ca m-am exprimat gresit ...reformulat
daca pot migra datele dintr-o baza de date in alta?
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Ce cred eu ca vrei tu sa faci: ai doua baze de date de la doua phpbb diferite si vrei sa unesti cele doua baze de date intr-una singura pe care sa o folosesti pe un phpbb. Desigur ca se poate, insa nu este foarte simplu, ia legatura cu cineva care se pricepe, eventual un freelancer.
ultras
Utilizator înregistrat

Mesaj de ultras »

deci am 2 baze de date una cu 400 de mesaje si una cu 2 mesaje...vreau sa fac una singura, dar sa apara doar totalul membriilor, si doar acele 400 de mesaje ...adica pe o baza sa zicem ca am 3 membri si pe alta 2 ..vreau sa am in total 5 membri ..si 400 de mesaje nu 402
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”