SQL si PM , ceva ajutor!

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
ovidel
Utilizator înregistrat

SQL si PM , ceva ajutor!

Mesaj de ovidel »

As vrea sa va intreb si eu doua lucruri:
1.Exista vrun mod in care sa poti vedea mesajele private ce se trimit pe forum de la user la user?
2.Am instalat un mod , am respectat fiecare pas inafar de acesta:

Cod: Selectaţi tot

SQL
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value, is_dynamic) VALUES
	('congrat_goal', '1000', '0'),
	('congrat_inc', '1000', '0'),
	('congrat_id', '1', '0'),
	('congrat_user', 'Anonymous', '0');
Nu inteleg ce trebuie sa fac, am mai multe moduri care necesita un pas prin SQL. Am inteles ca trebuie sa fac backup la baza de date (din ACP). De unde as putea sa fac backup la baza de date din ACP ca eu nu gasesc :D si cum sa modific acel fisier phpbb_config sau mai pe scurt ce trebuie sa fac ? :D

Astept raspuns cat mai repede, va multumesc!
Ultima oară modificat 11-Noi-2008, 21:03:20 de către ovidel, modificat 1 dată în total.
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

*) pentru inceput ai putea invata sa dai un nume corect topicului tau, din care sa reiasa problema ta. pe mine "cateva lucruri" nu ma duce deloc cu gandul la SQL

2) Codul ala se executa in phpmyadmin (vezi cpanel)
da back-up se recomanda in caz ca codul executat nu-si face treaba lui si "umbla" in alte parti.

inca ceva, prefixul tre pus ca la baza ta de date. daca stii ca nu ai schimbat prefixul atunci e ok.

asta e prefixu tau "INSERT INTO phpbb_config"
din phpmyadmin poti vedea cum incep toate casutele

1) da se numeste simple acp pm read
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 0&t=570810
geo
ovidel
Utilizator înregistrat

Mesaj de ovidel »

La punctul 1 am inteles. La 2 am intelas urmatoarea chestie: sa intru in phpmyadmin din cpale si acolo sa schimb datele acelea. Si nu , nu am modificat prefixul . Am inteles bine :D ?

Si apropo , am inteles ca facand backup la baza de date se salveaza toti userii inregistrati si toate posturile intr-un singur fisier, cam asa stiu eu din phpbb 2 cand faceam. Pe vers. 2 faceam din ACP aici de unde faci? Si daca faci tot din ACP imi puteti pe unde e ca l-am cautat si nu am dat de el :|
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

http://i54.photobucket.com/albums/g118/ ... m23/ia.jpg

back-up inseamna COPIE DE SIGURANTA.

tu poti salva tot, sau doar anumite tabele.

eu unul prefer sa fac full back-up din cpanel ca acolo imi iau si fisierele si bazele de date si adresele de e-mail, imi iau TOT.
geo
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”