Eroare mysql [Rezolvat]

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
tepy15
Utilizator înregistrat

Eroare mysql [Rezolvat]

Mesaj de tepy15 »

Salut pentru toata lumea, deci am un forum phpbb3 si cand scriu un mesaj mai mare imi da o eroare, sincer nu stiu de la ce este de aceea am apelat la voi, uitati si eroare

Cod: Selectaţi tot

General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Incorrect string value: '\xC4\x83 blo...' for column 'post_text' at row 1 [1366]

SQL

INSERT INTO phpbb_posts (forum_id, poster_id, icon_id, poster_ip, post_time, post_approved, enable_bbcode, enable_smilies, enable_magic_url, enable_sig, post_username, post_subject, post_text, post_checksum, post_attachment, bbcode_bitfield, bbcode_uid, post_postcount, post_edit_locked, topic_id) VALUES (13, 2, 0, '89.42.225.249', 1225129591, 1, 1, 1, 1, 1, '', 'Bancuri by tepy', 'Două blonde stau de vorbă:\n- Ştii, ieri mi-am făcut testul de sarcină!\nCealaltă, foarte curioasă:\n- Şi au fost grele întrebările?\n-------------------------------------------\nDoi scoţieni se întîlnesc la poştă:\n- Ai pus o scrisoare?\n- Nu, am pus cerneală în stilou.\n-------------------------------------------\n Sfîrşitul scrisorii tatălui din Scoţia: "Am vrut să-ţi mai trimit ceva bani, dar, din păcate, plicul era deja închis..."\n-------------------------------------------\nUn tînăr se prezintă la un mare patron, scoţianul John.\n- Sînt maseur. Pentru 200 de lire pe lună sînt gata să vă masez dansatoarele.\n- OK! Dacă aveţi banii la dumneavoastră puteţi începe.\n-------------------------------------------\nUn poliţist scoţian este întrebat la un exerciţiu ce ar face ca să împrăştie mulţimea care demonstrează ilegal. Acesta răspunde:\n- Mi-aş da jos cascheta şi as începe să fac o colectă de bani...\n-------------------------------------------', '85b73fe556be90f4fd3243d99088ddb7', 0, '', 'bj5i5gwy', 1, 0, 38)

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 158
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/functions_posting.php
LINE: 1853
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: posting.php
LINE: 1000
CALL: submit_post()
Ultima oară modificat 27-Oct-2008, 22:48:07 de către tepy15, modificat 1 dată în total.
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Încearcă să execuţi asta din phpMyAdmin:

Cod: Selectaţi tot

ALTER TABLE `phpbb_lang` CHANGE `lang_local_name` `lang_local_name` VARCHAR( 255 ) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_bin NOT NULL
tepy15
Utilizator înregistrat

Mesaj de tepy15 »

unde mai exact ca nu stiu sa umblu in phpMyAdmin, tin sa-ti zic ca am instalat asta cu softu acela Fantastico, crezi ca de la asta sa-mi dea eroare?, si am mai incercat sa schimb forumu in limba romana din ACP si tot asa imi da eroare tot in genu asta chiar identica dar continutu mesajului e putin diferita.

Edit: am dat o comanda sus acolo in stanga si am dat executare am dat bine?

Dar tot imi apare:(
tepy15
Utilizator înregistrat

Mesaj de tepy15 »

cred ca am rezolvat, am gasit problema ca sa zic asa, era baza de date phpbb1 si useru tot phpbb1, asa ca am schimbat numele am pus tepy si am schimbat baza de date si acum vad ca am schimbat si limba si numai da nici o eroare, oricum mersi mult
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”