Cod: Selectaţi tot
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Incorrect string value: '\xC4\x83 blo...' for column 'post_text' at row 1 [1366]
SQL
INSERT INTO phpbb_posts (forum_id, poster_id, icon_id, poster_ip, post_time, post_approved, enable_bbcode, enable_smilies, enable_magic_url, enable_sig, post_username, post_subject, post_text, post_checksum, post_attachment, bbcode_bitfield, bbcode_uid, post_postcount, post_edit_locked, topic_id) VALUES (13, 2, 0, '89.42.225.249', 1225129591, 1, 1, 1, 1, 1, '', 'Bancuri by tepy', 'Două blonde stau de vorbă:\n- Ştii, ieri mi-am făcut testul de sarcină!\nCealaltă, foarte curioasă:\n- Şi au fost grele întrebările?\n-------------------------------------------\nDoi scoţieni se întîlnesc la poştă:\n- Ai pus o scrisoare?\n- Nu, am pus cerneală în stilou.\n-------------------------------------------\n Sfîrşitul scrisorii tatălui din Scoţia: "Am vrut să-ţi mai trimit ceva bani, dar, din păcate, plicul era deja închis..."\n-------------------------------------------\nUn tînăr se prezintă la un mare patron, scoţianul John.\n- Sînt maseur. Pentru 200 de lire pe lună sînt gata să vă masez dansatoarele.\n- OK! Dacă aveţi banii la dumneavoastră puteţi începe.\n-------------------------------------------\nUn poliţist scoţian este întrebat la un exerciţiu ce ar face ca să împrăştie mulţimea care demonstrează ilegal. Acesta răspunde:\n- Mi-aş da jos cascheta şi as începe să fac o colectă de bani...\n-------------------------------------------', '85b73fe556be90f4fd3243d99088ddb7', 0, '', 'bj5i5gwy', 1, 0, 38)
BACKTRACE
FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 158
CALL: dbal->sql_error()
FILE: includes/functions_posting.php
LINE: 1853
CALL: dbal_mysql->sql_query()
FILE: posting.php
LINE: 1000
CALL: submit_post()