Erroare Avatar !

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Piry
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Erroare Avatar !

Mesaj de Piry »

Salutare am si eu nevoie de niste ajutor :) sunt admin la un forum si nu reusesc sa fac sa mearga uploadul de avatare .. primesc erroarea asta si as dorii sa ma sfatuiti cu niste solutii.

Warning: copy(./images/avatars/6863569341154ce693f9f.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/proxi-bl/public_html/phpBB2/includes/usercp_avatar.php on line 227

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/proxi-bl/public_html/phpBB2/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/proxi-bl/public_html/phpBB2/includes/page_header.php on line 475

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/proxi-bl/public_html/phpBB2/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/proxi-bl/public_html/phpBB2/includes/page_header.php on line 477

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/proxi-bl/public_html/phpBB2/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/proxi-bl/public_html/phpBB2/includes/page_header.php on line 478

Mai am inca o problema ... la Post Reply nu am upload de fisiere ... ca userii sa poat sa puna si ei o poza ceva .... trebe ceva plugin ? sau ceva addon ? va rog as fii recunoscator daca ma-ti ajuta !

Multumesc !
Vizitator

Re: Erroare Avatar !

Mesaj de Vizitator »

Piry scrie:Mai am inca o problema ... la Post Reply nu am upload de fisiere ... ca userii sa poat sa puna si ei o poza ceva .... trebe ceva plugin ? sau ceva addon ? va rog as fii recunoscator daca ma-ti ajuta !
instaleaza modul Atachment MOD

Si despre prima ta problema, vezi daca folderul Avatars are permisiunea de scrie .. adica atributia 777
Piry
Utilizator înregistrat

Re: Erroare Avatar !

Mesaj de Piry »

Multumesc mult am rezolvat problema :D puteti inchide topicu !
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

In primul rand topicurile nu se inchid in al doilea rand avem niste limite rezonabile ale semnaturilor.`````
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Update: Mesajul scris de tine a fost mutat din forumul Articole şi soluţii în Cum pot să?
Piry
Utilizator înregistrat

Mesaj de Piry »

Ma frate io am cerut ajutor nu ca sa veniti voi sa-mi explicati regulamentu .. cine joaca dupa regulament in ziua de azi? NIMENI ei ... am inca o problema .. am instalat asa zisul atachament mod . aia ii sigur ca nu lam instalat bine.. cam asa arata erroarea pe care o primesc

Template->make_filename(): Error - file /home/proxi-bl/public_html/phpBB2/templates/subCorolla/admin/attach_quota_body.tpl does not exist

plus ca la Attachments Control Panel unele chestii apar dar se vede clar ca is incomplete ! si asta inseamna ca am stiut io sa instalez "BINE" :)))))

[edit=BuGsY]O parte din mesaj a fost editat pentru că Piry cerea ajutor în afara forumului[/edit]
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Mă frate aici chiar se ţine cont de regulament aşa că te rog să nu îl sfidezi.
Din acest subiect ai făcut un talmeş-balmeş, pentru subiecte diferite deschizi subiecte diferite, asta dacă nu cumva există acel subiect.
Poţi să îţi schimbi şi semnătura cu 2 lei 10 bani semnatura selekta pentru moderatori ! sa fie si ei mandrii ...

Eroarea este foarte clară: NU ai fişierul phpBB2/templates/subCorolla/admin/attach_quota_body.tpl pe server.
Piry
Utilizator înregistrat

Mesaj de Piry »

stiam si eu ca imi lipseste ... dar zimi ce sa fac cum sa fac ... si nu stiu de ce ii problema ca am cerut in afara forumlui ajutor ce vrei sa fac aicea chat pina imi explica careva cum sa fac si eu sa dau reply am facut si el sa scrie iara aia ai facut? si eu iara am facut ... si tot asa ...

ma rog ! uitativa la iconita de yahoo de sub postu meu si contactati-ma care vrea sa ma ajute care nu , sa se abtina ca pina acuma numai o persoana mo ajutat in rest mi-au dat in cap moderatorii ! :twisted: :twisted:
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

eroarea e destul de clara. asa cum a zis BuGsY, iti lipseste fisierul attach_quota_body.tpl [probabil si altele]
Piry
Utilizator înregistrat

Mesaj de Piry »

poi si acuma ce fac? cum il dezinstalez ca sa il instalez iara?
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”