Inca o problema :| ce inseamna astea ?

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
m1cr0
Utilizator înregistrat

Inca o problema :| ce inseamna astea ?

Mesaj de m1cr0 »

Cum fac aceste instructiuni (pasul 2 il inteleg) dar "purge" (cred ca a sterge) dar de unde fac asta ? Daca stiti va rog sami ziceti pas cu pas va rog eu mult. Multumesc anticipat ;)

Imagine
megastar
Utilizator înregistrat

Mesaj de megastar »

Ai setat in limba engleza sau romana?
bluestar
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de bluestar »

megastar scrie:Ai setat in limba engleza sau romana?
Ce treaba are asta?

Purge inseamna a elibera, a purifica :lol:. Ma rog are sens de reimprospatare aici. Te duci la Styles -> si dai refresh la imageset si toate celelalte.
I`m back on phpBB.ro!
bluestar - also known as komAk
komAk`s blog - Life goes on...
megastar
Utilizator înregistrat

Mesaj de megastar »

Pentru ca daca e in romana nu se mai duce la styles de exemplu( se duce la stiluri). Apropos daca e in engleza atunci te duci in ACP si ai chiar cand se deschide prima pagina : Purge the cache , dai Run now si cam atat.
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Din câte văd e vorba de un MOD, topic mutat de la 3.0.x Instalare, actualizare, conversie. Imagine
Îţi spune să mergi în Panoul administratorului şi să ştergi cache, ai mai jos o imagine:
Imagine
Dacă nu poţi/vrei aşa şterge toate fişierele de pe FTP din folderul cache cu excepţia lui .htaccess şi index.html.
La pasul 2 cred că ai înţeles, acolo chiar au spus ce trebuia, la fel ca şi la 3.
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”