phpBB 3.3 Proteus

Solid. Stabil. Sigur

Descarcă 3.3.4 Descarcă traducerea

[ Versiuni anterioare / Arhivă ]

Despre phpBB

De la lansarea sa în anul 2000, phpBB a devenit cel mai popular și mai utilizat software pentru forumuri din lume. La fel ca versiunea anterioară Rhea (3.2.x), are o interfață de administrare și un panou de instalare foarte ușor de folosit. Forumul poate fi configurat cu ușurință în doar câteva minute. În 2020, Proteus (3.3.x) este lansat oficial, cu mult mai multe funcții noi și chiar mai ușor de utilizat decât versiunile anterioare. Cu sprijinul miilor de utilizatori, phpBB este fără îndoială cel mai potrivit software gratuit de forumuri din lume.

Descarcă

Mai jos puteți găsi versiunile anterioare phpBB. Acestea sunt ultimele versiuni stabile. Insistăm totuși să folosiți ultima versiune. Mai jos puteți găsi de asemenea și traducerile pentru fiecare versiune.
Mulțumim că ați ales phpBB!Atenție! Nu se mai oferă suport pentru versiunile 3.0.x și 3.1.x. Acestea sunt ultimele versiuni stabile plus traducerea în Limba Română.

Licență

phpBB® este un software gratuit, open source și este publicat sub
GNU General Public License v2.

Emoji Emoji!

Datorită analizatorului BBCode, utilizatorii pot acum să folosească întreaga tastatură Emoji atunci când scriu un mesaj. De la un zâmbet minunat la un unicorn roz, Emoji poate inviora atmosfera pe forum! Cu versiunea phpBB 3.3, Emoji a fost extins pentru a putea fi folosit și în alte părți cum ar fi titlurile postărilor.

PHP7 Support Suport PHP 7

PHP 7 lucrează de două ori mai repede decât versiunile anterioare. phpBB 3.3 a fost complet modificat pentru a suporta ultimele versiuni PHP (de la 7.1 la 7.4) pentru a beneficia de avantajele acestei performanțe.

Clever quotes Sistem de citate inteligente

Funcționalitatea citatelor în mesaje a fost îmbunătățită. Acum citatele includ o legătură către mesajul citat precum și o legătură către autor. Data și ora când a fost scris un citat sunt de asemenea disponibile astfel încăt puteți obține toate informațiile dintr-o singură privire!

Easy updating Actualizare simplificată

Cu noul sistem de instalare, actualizarea va fi mai ușoară ca niciodată în phpBB 3.3! Încărcați un singur director pe forumul dumneavoastră și toate fișierele vor fi inlocuite și actualizate automat!

reCAPTCHA 2.0 reCAPTCHA 2.0

Cu phpBB 3.3, care include acum standardul industriei prin utilizarea celui mai noi și mai puternic API Google, veți avea o protecție chiar mai bună împotriva spamboților decât înainte.

Notifications Sistem de notificări îmbunătățit

Odată cu sistemul de notificări refăcut în phpBB 3.2, notificările funcționează acum mai rapid și mai eficient. Această îmbunătățire reduce de asemenea și timpul scrierii postărilor, procesul fiind aproape instantaneu!

FontAwesome Iconițe FontAwesome

Folosind pictogramele CSS de la FontAwesome, avem acum pictograme mai intuitive cu calitate retină pe tot phpBB, precum și îmbunătățirea considerabilă a încărcării paginilor.

Symfony Symfony 3.4

După ce Symfony a fost introdus în versiunile anterioare, phpBB 3.3 a fost actualizat pentru a fi construit pe Symfony 3.4 permițându-ne să folosim cele mai recente dezvoltări de ultimă oră.