Limba standard - limba română.
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Limba standard - limba română.
Am instalat versiunea englezeasca phpbb2 si totul merge OK. Am facut download la fis. cu limba romana in dir language, am mers la sectiunea administrare si am selectat limba romana, am facut submit, am relansat phpbb dar nu se schimba nimic )ramane tot limba engleza. Ce am de facut in plus _
-
- Nou venit
cine mar putea ajuta
am un forum phpbb.com si as vrea sa il fac in limba romana cine ma poate ajuta va rog sa imi scrieti va dau useru si parola sa il faceti. 
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]

[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Citeste cu atentie ce zice pe aici si te va ajuta zic eu... totul e sa fii atent asta in caz k nu te pricepi la phpbb
kb.php?mode=article&k=20
kb.php?mode=article&k=20
- salut_eu_sunt
- Utilizator înregistrat
Sal ALL !! vreau sa bag si eu limba romana pe un forum !! dar nu prea inteleg aici
mai nimik !! nu stiu sa bag ptr. ca nu m*a interesat pana acum limba dar acum ... poate e careva aici care poate sa explice mai bine !! plz
Cod: Selectaţi tot
http://www.phpbb.ro/kb.php?mode=article&k=20

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
ce anume nu ai inteles din acest articol ? hai sa le luam pe rand ca poate modificam si articolul sa fie mai clar pe viitor....
kb.php?mode=article&k=20
kb.php?mode=article&k=20
- salut_eu_sunt
- Utilizator înregistrat
Pai asta : " Copiaţi subdirectorul LANG_ROMANIAN/LANG_ROMANA din directorul LANGUAGE în directorul FORUM\LANGUAGE al forumului dumneavoastră "
si asta : " Copiaţi subdirectorul LANG_ROMANIAN/LANG_ROMANA din directorul IMAGES (aflat la rândul lui în directorul FORUM\TEMPLATES\SUBSILVER) în directorul FORUM\TEMPLATES\SUBSILVER\IMAGES al forumului dumneavoastră
"
sunt de neinteles !! eu unu nu am inteles nimik !! am downloadat arhiva cu limba romana dar nu am gasit nici un fisier de care tot zici u acolo !! de facpt nu am gasit fisierele alea nicaieri !!
si asta : " Copiaţi subdirectorul LANG_ROMANIAN/LANG_ROMANA din directorul IMAGES (aflat la rândul lui în directorul FORUM\TEMPLATES\SUBSILVER) în directorul FORUM\TEMPLATES\SUBSILVER\IMAGES al forumului dumneavoastră
"
sunt de neinteles !! eu unu nu am inteles nimik !! am downloadat arhiva cu limba romana dar nu am gasit nici un fisier de care tot zici u acolo !! de facpt nu am gasit fisierele alea nicaieri !!

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
am actualizat articolul:
kb.php?mode=article&k=20
kb.php?mode=article&k=20
Copiaţi subdirectorul LANG_ROMANIAN (din sectiunea de limba romana - text) în directorul FORUM\LANGUAGE al forumului dumneavoastră
Copiaţi subdirectorul LANG_ROMANIAN (aflat la rândul lui în directorul \SUBSILVER\IMAGES din sectiunea limba romana - imagini) în directorul FORUM\TEMPLATES\SUBSILVER\IMAGES al forumului dumneavoastră