Panou de control
- lsdcrew
- Utilizator înregistrat
- Versiune: -
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Panou de control
Am facut un cont pe un site romanesc am instalat forumu iar cand vreau sa intru in Panou de control ... nemec pagina goala daca stiti ce treb sa fac ...
- lsdcrew
- Utilizator înregistrat
- Versiune: -
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
nu ma am facut pe 50.ro unde ei au phpbb inclus si trebuie doar sa dai un click si se activeaza forumu ...
pana acum e bine ma inregsitrez cu datele corespunzatoare iar cand dau sa intru sa configurez forumu pauza ca pagina este goala ... si cand am intrebat adminu mi-a raspuns ca acea pagina goala arata ca este o eroare ... dar pentru useri nu este vizibila ...
si nu numai mie mi se intampla ... tuturor celor deacolo care au vrut sa activeze forumul ...
pana acum e bine ma inregsitrez cu datele corespunzatoare iar cand dau sa intru sa configurez forumu pauza ca pagina este goala ... si cand am intrebat adminu mi-a raspuns ca acea pagina goala arata ca este o eroare ... dar pentru useri nu este vizibila ...
si nu numai mie mi se intampla ... tuturor celor deacolo care au vrut sa activeze forumul ...