Forum
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Forum
Salut! Va deranjez din nou. Am si eu o intrebare cum pot sa fac ca optiunile de pe forumul meu sa fie ca la acesta adica acea bara de sus pe care o are phpbb.ro cum fac sa o am si eu?
- HeLLioN
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
Zoomless, nimica personal .. vad ca te ataci rau .. eu vazand ca ti s-a mai atras atentia la mesaje consecutive .. doar ti-am explicat crezand ca nu stii cum se face modificarea la mesaj .. dar in cazul asta vad ca problema e alta ... te doare in cot ca adminul sau moderatorul iti zice NU MAI SCRIE MESAJE UNUL DUPA ALTUL ... aici am vrut sa bat !
imi cer scuze celorlalti pentru limbaj !
p.s. daca stiam te ajutam cu cea mai mare placere in problema ta, dar nu stiu .. ceea ce stiu ajut cea ce nu ....
imi cer scuze celorlalti pentru limbaj !
p.s. daca stiam te ajutam cu cea mai mare placere in problema ta, dar nu stiu .. ceea ce stiu ajut cea ce nu ....
Un Nimeni Celebru ...
- Aliniuz
- Fost coleg
Re: Forum
Va rog, acest gen de impungeri practicati-le pe privat .
Insa cel mai bine e sa fii original !
Acest tabel e o creatie personala, unicata sa zic asa . Poti vizualiza codul sursa accesand sursa paginii sau fisierul overall_header al acestui forum .ZooMLess scrie:Salut! Va deranjez din nou. Am si eu o intrebare cum pot sa fac ca optiunile de pe forumul meu sa fie ca la acesta adica acea bara de sus pe care o are phpbb.ro cum fac sa o am si eu?
Insa cel mai bine e sa fii original !
- Etherfast
- Fost coleg
... adica fara sa copiezi din ceea ce o sa vezi in codul sursa al forumului asta

etherfast.ro - Blog personal