www.gajik.net -> Adereaza la ceva mai bun :D

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Tudi@Gajik
Nou venit
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat
Nivel php: Foarte experimentat

www.gajik.net -> Adereaza la ceva mai bun :D

Mesaj de Tudi@Gajik »

Salut aici am sa va prezint comunitatea noastra de Counter-Strike : www.gajik.net
Suntem in cautare de staff pentru forumul comunitati si pt serverele noastre :
Cs.Gajik.Net 32/32 ... Linie pe GameTracker
Pub.Gajik.Net 15/22 ... Un server in curs de populare pt care cautam admini cu experienta :D
Rs.Gajik.Net 20/22 ... Serverul este full pe durata zilei intre orele 09:00 . Si pe acest server Dragon detinatorul serverului este in cautare de admini capabili sa tina un server curat .
Furien.Gajik.Net ... Este un server deschis de cateva zile care este in curs de populare . Jamaica fiind detinatorul acestui server este in cautare de staff pt server . :D
Petrila.Gajik.Net ... Este un server deschis de vreo 2 saptamani care atinge in jur de 12/26 de playeri pe ziii ...Detinatorul serverului Musiic este in cautare de admini activi :D
Deva.Gajik.Net .... Server deschis de exact 5 zile :D ... Ajunge undeva la 10/32 playeri pe zii ....Detinatorul acestui server Twist este in cautare de un staff foarte capabil pt acest server .
Ps : Comunitatea GAJIK.NET -> este una dintre putinele comunitati care ofera xREDIRECT serverelor care depasesc 6 saptamani de activitate in comunitatea noastra ... Din data de cand a fost acceptat in comunitate ....

Cum am specificat mai sus suntem in cautare de staff pentru forum -> ....Detin un forum foarte aranjat cu un design frumos pe platforma PHPBB3 ...
Oferim grade de genu :
1 . Moderator
2 . Helper
3 . Mod.Global
4 . Designer :D

WWW.GAJIK.NET ADEREAZA LA CEVA MAI BUN !
Anișor
AdministratorAdministrator
Versiune: 4.0.0-a1
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: www.gajik.net -> Adereaza la ceva mai bun :D

Mesaj de Anișor »

Mi se pare o prostie ca nu lasi vizitatorii sa vada subiectele , tu cum vrei sa convingi pe cineva sa isi faca cont pe comunitate? :roll:
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Tudi@Gajik
Nou venit
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Foarte experimentat
Nivel php: Foarte experimentat

Re: www.gajik.net -> Adereaza la ceva mai bun :D

Mesaj de Tudi@Gajik »

Chestia asta era deja facuta cand am venit eu aici in comunitatea asta ....
Mersi de sfat :D ... Acuma am sa o scot ... Mersi inca o data:D
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”