Ieri am facut un upgrade la forumul meu (stilul milky way red ) de la versiunea 3.0.4 la 3.0.6 si am o problema la forum: Am vrut sa trimit un mesaj de reamintire unui utilizator care si-a creat cont, si am primit urmatoarea eroare:
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_messenger.php on line 1482: str_split() [function.str-split]: The length of each segment must be greater than zero
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_messenger.php on line 1482: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_messenger.php on line 1513: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 2463: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3519)
Astept un ajutor, multumesc.
[phpBB debug] dupa instalarea ultimei versiuni
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Mediu
[phpBB debug] dupa instalarea ultimei versiuni
Scriu despre publicitate si comentez reclame tv pe blogul personal.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: [phpBB debug] dupa instalarea ultimei versiuni
Ai vreun MOD instalat?
Probabil ceva a nu a functionat la upgrade. Daca raspunsul la intrebarea de mai sus e NU atunci:
- pune toate fisierele originale ale forumului pe server mai putin config.php si directoarele /images si /files.
- ruleaza /install/database_update.php; cand s-a finalizat sterge directorul /install
Probabil ceva a nu a functionat la upgrade. Daca raspunsul la intrebarea de mai sus e NU atunci:
- pune toate fisierele originale ale forumului pe server mai putin config.php si directoarele /images si /files.
- ruleaza /install/database_update.php; cand s-a finalizat sterge directorul /install
-
- Utilizator înregistrat
Multumesc mult pentru raspuns. O sa-l rog pe webmaster sa se ocupe de asta pentru ca eu nu am acces FTP. Va tin la curent
-
- Utilizator înregistrat
Problema s-a rezolvat, erorile au disparut odata cu reinstalarea, multumesc.