Problema Administrator Control Panel

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
pkv
Utilizator înregistrat
Versiune: 3
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Problema Administrator Control Panel

Mesaj de pkv »

Dupa ce "partial" am instalat Quicky Reply si nu am reusit m-am apucat sa sterg totate modificarile pe care le-am facut..
Le-am sters si apoi cand am intrat in panoul de administrare in arata eroarea asta :

Cod: Selectaţi tot

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/en/acp/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/en/acp/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/en/acp/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/en/acp/common.php:1)
Va rog ajutor :|
Multumesc anticipat
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Problema Administrator Control Panel

Mesaj de dorin »

Ai facut ceva modificari prin -language/en/acp/common.php ? Incearca sa repui fisierul original.
Nu e nevoie sa instalezi un MOD pentru raspuns rapid ci doar sa faci un uprade la phpBB 3.0.6 unde acesta este implementat standard.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

Fisierele de limba le poti descarca de aici
pkv
Utilizator înregistrat

Mesaj de pkv »

Multumesc am reinstaurat un fisier original si a mers, dar tot mai am o problema :| nu pot seta permisiunile pentru alt administrator, cand setez permisiunie drept : Standard Admin nu se salveaza, apoi le arata pe toate la never ... :|
bogdan

Mesaj de bogdan »

Conform regulamentului pentru intrebari diferite trebuie create subiecte diferite .

Folosesti o tema standard?
pkv
Utilizator înregistrat

Mesaj de pkv »

Scuzati-ma ...
Folosesc tema eTech, inainte sa incerc sa instalez quick reply mod era totu perfect, dupa ce l-am sters mi-a aparut eroarea din primul post si dupa ce am reinstaurat niste fisiere originale mi-a aparut aceasta eroare, am observat ca accesele merg doar la administratorii fondatori in rest la ceilalti toate sunt setate NEVER .
bogdan

Mesaj de bogdan »

Sfatul meu e sa iei tema originala (eTech), sa vezi ce versiune phpBB3 suporta (gasesti in fisierul cfg) si sa aplici manual dar cu atentie modificarile de cod pana la versiunea 3.0.6
pkv
Utilizator înregistrat

Mesaj de pkv »

Nedumerirea mea ar fi care este cauza problemei ? Fiindca dupa reinstaurarea fisierelor a mers totul perfect :| Le-am reinstaurat pe cele originale (iar) si tot la fel, iar apoi am facut update la versiunea 3.0.6 si tot la fel :|
bogdan

Mesaj de bogdan »

Folosind tema originala (subSilver2, proSilver) ai aceeasi problema?

Daca nu, te-ai asigurat ca versiunea originala eTech e pentru 3.0.5? Daca da, cum ai facut update la tema pentru 3.0.6 ?
pkv
Utilizator înregistrat

Mesaj de pkv »

Problema cu permisiunile persista si pe temele originale (subsilver2, prosilver), update-ul la forum la versiunea 3.0.6 l-am facut prin urcarea pe host a fisierelor Automatic Update si apoi am instalat, dupa ce mi-a verificat fisierele am downloadat pachetul update si l-am instalat manual, fiindca AUTOMAT prin FTP a dat o eroare ..
In pagina principala din ACP imi apare la board version 3.0.6 dar in tabul System imi apare faptul ca versiunea phpBB nu este 3.0.6. ci 3.0.5 :|
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”