Salut,
Spuneti-mi si mie cum fac sa nu se mai inregistreze boti dastia care fac spam toata ziua buna ziua am activat CHOPCA ala sau cum ii spune deci nu stiu iar sau inregistrat 3 care mi-au spam-at forumul.
Va rog eu frumos ajutati-ma spuneti-mi cum fac sa nu se mai intample atatea dracovenii ca ma exaspereaza aceste reclama: Vigra, prono , alte site-uri.
Astept si eu raspunsul multumesc anticipat.
Cum scap sa nu se inregistreze spam-uri
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Rikonen
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Cum scap sa nu se inregistreze spam-uri
1. Activezi confirmarea contului prin email de catre user.
2. Faci captcha mai greu.
Daca sunt robotei cu ce ti-am zis eu ii blochezi sigur. Daca sunt oameni care vor sa iti faca rau nu cred ca ai ce face.
2. Faci captcha mai greu.
Daca sunt robotei cu ce ti-am zis eu ii blochezi sigur. Daca sunt oameni care vor sa iti faca rau nu cred ca ai ce face.
You have brain! Use it!
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Re: Cum scap sa nu se inregistreze spam-uri
ok.
Activez e-mail asta dar explica-mi unde ar trebui sa intr-u sa rezolv treaba.
Chiar nu stiu sa rezolv chestia asta nu ma deranjeaza chestile astea..
dar sper ca nu se vor muta useri care le activez e-mail la REGISTER CAPCHA ala si vor ramane le REGISTERED USERS.
Adica exemplu:
Registered users 549 Settings Members Delete - sa ramana aici useri daca activez e-mailul.
Registered COPPA users 0 Settings Members Delete
Activez e-mail asta dar explica-mi unde ar trebui sa intr-u sa rezolv treaba.
Chiar nu stiu sa rezolv chestia asta nu ma deranjeaza chestile astea..
dar sper ca nu se vor muta useri care le activez e-mail la REGISTER CAPCHA ala si vor ramane le REGISTERED USERS.
Adica exemplu:
Registered users 549 Settings Members Delete - sa ramana aici useri daca activez e-mailul.
Registered COPPA users 0 Settings Members Delete