Forum de grafica international

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
pid^

Forum de grafica international

Mesaj de pid^ »

In sfarsit dupa 2 luni de incercari si schimbari, am reusit sa termin GrFIK, un forum de grafica international.
Domeniul suna cam aiurea, a fost singura idee care m-a traznit, am vrut sa iau un .com dar la momentul acela nu aveam bani in PayPal.

In acest forum se pot face requesturi pentru bannere, avatare, logo, semnaturi, facem si teme .psd pentru diverse scripturi (temele sunt platite, discutabil).

Tema este unica, facuta de mine, ceva poze sunt facute de unii prieteni.
Sunt cateva locuri libere pentru moderatori, in diverse sectiuni, designeri (cei care respecta requesturile), judgers (cei care se ocupa de concursuri), depot (cei cu resursele, brushes, fonturi, etc)

De asemenea se organizeaza concursuri saptamanale, in cadrul webdesignului, castigatorul primeste un domeniu .info pe un an. Nu va ganditi ca este doar 3$ un domeniu, multi romani care isi doresc domenii nu isi cumpara din motiv ca nu au cum trimite banii (sunt cazuri de copii care nu au 14 ani, dar stiu multe intrale internetului si isi doresc domenii).

www.grfik.info
frenzy87
Utilizator înregistrat

Mesaj de frenzy87 »

hmmm .. thema unica facuta de tine... poate ai vrut sa spui modificata .. din thema originala black_pearl ;) pe cre am folosito si eu..si bineinteles am modificato ;) arata binisor forumu ;)
libotean
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de libotean »

Fatal error: Cannot redeclare gen_sort_selects() (previously declared in /home/riz2sky/public_html/grfik.info/includes/functions.php:230) in /home/riz2sky/public_html/grfik.info/includes/functions_content.php on line 97
pid^

Mesaj de pid^ »

Imi pare rau, incercam sa instalez last visit dar m-am lasat pagubas, o sa instalez cand n-oi fi asa obosit.

Da frenzy ai dreptate, este modificata de mine 100%.
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da

Mesaj de pK - eXplosive »

e klumea , bafta ;)
pid^

Mesaj de pid^ »

Multumesc
M-am gandit sa schimb putin cellpicurile de la categorii.
Va rog dati-mi si mie o idee cam ce as putea sa le fac, niste efecte, brushuri, ce?
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da

Mesaj de pK - eXplosive »

eo zic sa le lasi asa , mie imi plac ;)
pid^

Mesaj de pid^ »

Ok, am sa le las, dar pe viitor voi face un nou design. Mult mai frumos.

Acum as vrea sa va prezint noul nume al forumului.
Acum se va numii GFX Media cu noul domeniu www.gfxmedia.us
Ambele domenii vor fii disponibile, adica ori daca intrati pe www.grfik.info ori pe www.gfxmedia.us este acelasi lucru.
pid^

Mesaj de pid^ »

Am schimbat cellpics putin, ce parere aveti?
Ralf
Utilizator înregistrat

Mesaj de Ralf »

Imaginile sunt luate de pe forumul freakz.ro . Asta imi poate spune un singur lucru: sunteti niste amatori. Forum de design international si nu sunteti capabili sa va faceti o tema proprie? :))) Banuiesc ca rupeti in design. Jalnic baieti. Forta Romania!
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”