GSM Land scrie:De cand domnu' gmzionic, un site php + mysql se poate copia perfect si se poate pune pe net sa si functioneze?!? Pai daca stii tu cumva cum se poate copia perfect un site php + motoru php, zi-mi si mie, ca sa scap si eu de factura de 2000 de euro care o am de plata la firma care detine licenta pentru engineul respectiv ... nu? Facem juma-juma banii ...
OK --> Exista cateva neintelegeri
N-am spus ca ai copiat tu tot site-ul (php + ce ziceai tu), m-am gandit la varianta ca exista un engine ( un script portal/ CMS sau cum se mai numesc astea acum ) si ma indoiesc ca dai 2000 euro pt licenta.
Si sa stii ca un site se poate copia perfect PHP + mySQL + motoru php ca de aia exista Scripturi NULL pentru orice: vBulletin, Invision, Inportal.....etc. mai documenteaza-te. (oricine poate pune mana pe scripturi, si nu m-as mira sa apara si la scriptul folosit de tine)
Asa ca scuza-ma daca cumva vad ca te-ai suparat, n-am facut-o cu rea intentie, a fost o observatie. Atata timp cat iti scoti bani...( banii de licenta + profitul banuiesc

asa se face normal )
Cheerz