Administrare forumuri: Permisiuni

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
Napoleon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

RASPUNS

Mesaj de Napoleon »

d3v17 scrie:
dorin scrie:Nu iti rasp[unde nimeni pentru ca lumea este plictisita sa raspunda la subiecte discutate deja. Ai cautat pe forum ?
Eu am rabdare si iti raspund:

1. intri in panoul administratorului - permisiuni - Selectati forum (selectezi sectiunea in care ai probleme ex. politica) apoi apesi ,,selectati forumul''.
iti va aparea Vizualizare-Citire-Scriere-Raspunde.... etc. La optiunea ,,scriere '' bifezi INREGISTRAT si pe urma apesi ,,trimite''.

Sper sa iti fie de folos.
d3v17
Nou venit

Mesaj de d3v17 »

flowers scrie:Permisiuni forum
Modifică - Utilizatorul poate modifica mesajele proprii pe forum. Nu este recomandat să setaţi la valoarea "TOTI" pentru că asta va face ca orice utilizator anonim să poată modifica mesaje de la orice alt utilizator anonim.
da asta am citit si eu in php-ghid. nu am pus "TOTI" e pus "INREG" si mi-au zis utilizatorii forumului (eu fiind admin banuiesc ca pot sa dau edit tot timpul) ca pot modifica mesajele tuturor celor care scriu pe acolo. am avut pus "admin" dar atunci nu puteau sa-si modifice nici propriile mesaje.
d3v17
Nou venit

Re: RASPUNS

Mesaj de d3v17 »

Napoleon scrie:Eu am rabdare si iti raspund:
1. intri in panoul administratorului - permisiuni - Selectati forum (selectezi sectiunea in care ai probleme ex. politica) apoi apesi ,,selectati forumul''.
iti va aparea Vizualizare-Citire-Scriere-Raspunde.... etc. La optiunea ,,scriere '' bifezi INREGISTRAT si pe urma apesi ,,trimite''.
Sper sa iti fie de folos.
mersi mult pt rabdare. apreciez dar sincer nu m-ai ajutat f mult pt ca lucrurile pe care le-ai zis tu le facusem deja si nu merge pt ca la "INREGISTRAT" pot sa editeze doar utilizatorii inregistrati dar pot edita totate mesajele nu numai ale lor.
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

d3v17, e ciudat ce ti se intampla. Ai vreo MODificare instalata care face sa nu-ti functioneze corect permisiunile? Completeaza Date necesare într-un mesaj.
d3v17
Nou venit

Mesaj de d3v17 »

flowers scrie:d3v17, e ciudat ce ti se intampla. Ai vreo MODificare instalata care face sa nu-ti functioneze corect permisiunile? Completeaza Date necesare într-un mesaj.
nu am mai scris de mult pe aici pt ca am fost plecat dar problema tot nu mi-am rezolvat-o. eu nu am forumul pe domeniu romanesc si nici nu are optiune de limba romana dar e tot php. eu am forumul de pe www.takeforum.com si nu stiu de unde sa iau datele pe care mi le-ai cerut.
flowers

Mesaj de flowers »

Se pare ca e un site cu forum "la minut". Ori le merg lor serviciile prost, ori te-ai jucat tu la baza de date si ai stricat ceva pe acolo, ca la fisierele forumului inteleg ca n-ai acces.
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

cine poate sa ma ajute si pe mien...am o mare problema cu forumu ... am deselctat din greseala optiuna de administrator din forum si acu` sunt un biet user si numa is admin ..ce as putea face in afara de restaurare la baza de date ???

plz mult ca sunt disperat si nu prea ma pricep :lol:
flowers

Mesaj de flowers »

VOlkova scrie:cine poate sa ma ajute si pe mien...am o mare problema cu forumu ... am deselctat din greseala optiuna de administrator din forum si acu` sunt un biet user si numa is admin ..ce as putea face in afara de restaurare la baza de date ???

plz mult ca sunt disperat si nu prea ma pricep :lol:
Intra in baza de date (tabela phpbb_users) cu un tool gen phpMyAdmin si la userul tau treci user_level pe 1, nivel de admin.
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”