Ce se poate face in astfel de situatie?

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Marian96 scrie:eu :))
Ia fa-l ...

Oricum se pare ca cineva de pe-aici ne-a dat in gat' ...ca mi-a dat un mail asa la misto ceva cu "mail oficial" asa cum am pomenit noi pe-aici ...
Si acel cineva nu m-as mira sa fie Criminalul-X ...
spiridusu e plecat in vacanta !
Cap1taN
Utilizator înregistrat

Mesaj de Cap1taN »

Ia uite peste cine am dat eu aici. :roll: .Voi ma "judecati" in lipsa.Mai baiatule ti-ai cam luat nasul la purtare in lipsa mea si nici nu vreau sa ma gandesc ce parere si-au facut oamenii astia despre mine.Cum de ti-a trecut prin minte sa postezi asa ceva?Am ramas şocat dupa ce am citit tot!Nu te-ai gandit ca poate o sa vizitez si eu acest forum?Cum poti sa spui tu ca eu ti`am copiat tot siteul ala de doi bani care pun pariu ca ti l-a facut cineva,nu prin munca ta,la fel cum ai fost impins de la spate sa trimiti acele mailuri care m-au amuzat chiar.Tu chiar m-ai luat un copil de 14 ani sau cat ai scris prin primele posturi.Pentru buna ta informare nu am doar 14 ani si cum ti`am spus si in ultimul mail...m-am saturat sa iti fac jocul,am si eu treburile mele,nu ca sa stau dupa tine si sa iti citesc aberatiile :) .Asa zisele "mailuri care ti le-am trimis eu" scrise tot de tine...crezi ca cineva chiar a crezut minciunile tale?Din toate postarile tale asupra acestui subiect,90% nu e adevar,iar restul sunt cuvinte de legatura.Noroc ca exista Google si am dat peste acest subiect ca sa raspund si sa-mi exprim si eu ce am avut de zis,si poate ca oamenii astia sa isi schimbe impresia care si-au facut-o despre mine,o impresie care nu este cea de cuviinta!
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Cap1taN scrie:Ia uite peste cine am dat eu aici. :roll: .Voi ma "judecati" in lipsa.Mai baiatule ti-ai cam luat nasul la purtare in lipsa mea si nici nu vreau sa ma gandesc ce parere si-au facut oamenii astia despre mine.Cum de ti-a trecut prin minte sa postezi asa ceva?Am ramas şocat dupa ce am citit tot!Nu te-ai gandit ca poate o sa vizitez si eu acest forum?
:lol: :lol: :lol: Ne amuzam si noi de 'unii' ... Ce face Criminalul-X?
Cap1taN scrie:Cum poti sa spui tu ca eu ti`am copiat tot siteul ala de doi bani care pun pariu ca ti l-a facut cineva,nu prin munca ta,la fel cum ai fost impins de la spate sa trimiti acele mailuri care m-au amuzat chiar.
Ia nu serios ?! Cine dadea copy-paste la stiri ?! Cei care au postat pe prima pag a acestui topic au vazut foarte clar...Ce greseli aveam eu,le aveai si tu..Wow..cum asa?
Ca acum 'bagi' de la tine...e partea a2a.
Sa te lamuresc:Site-ul este al meu.Eu l-am facut.
Daca tu zici ca e de 2 bani,e parerea ta,si chiar nu ma intereseaza.
Cap1taN scrie:Tu chiar m-ai luat un copil de 14 ani sau cat ai scris prin primele posturi.Pentru buna ta informare nu am doar 14 ani si cum ti`am spus si in ultimul mail...
Pai chiar nu ai 14...12 maxim!
Cap1taN scrie:Asa zisele "mailuri care ti le-am trimis eu" scrise tot de tine...crezi ca cineva chiar a crezut minciunile tale?Din toate postarile tale asupra acestui subiect,90% nu e adevar,iar restul sunt cuvinte de legatura.
Vrei sa fac screenuri la mailuri ?! Cu tot ce mi-ai trimis ?! Cu frica ta,cu nelamuririle tale,cu redirectul catre bestial-cs?
Cap1taN scrie:Noroc ca exista Google si am dat peste acest subiect ca sa raspund si sa-mi exprim si eu ce am avut de zis,si poate ca oamenii astia sa isi schimbe impresia care si-au facut-o despre mine,o impresie care nu este cea de cuviinta!

Noroc cu Criminalul-X

:D
CaTalyN
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Neexperimentat

Mesaj de CaTalyN »

Navigand intr-o zi pe net am dat de un site cu stiri despre liga1, dar spre stupoarea mea cand am intrat pe el erau stirile copiate de pe www.liga-1.com ... Nici macar greselile pe care le mai facea spiridusu nu le corecta.
Cap1taN
Utilizator înregistrat

Mesaj de Cap1taN »

Pe Criminalul-X nu il cunosc,este prima data cand am auzit de el...te-a jenat cumva cand am zis eu ca tu ai scris "mailurile mele"?Vreau si eu screenul cu "Nu am vrut sa copiez.Va rogggggg..." sau cum l-ai scris tu :wink: .Redirectul catre csbestial.com chiar a prins,pentru ca in ziua aceea schimbasem serverul si aveam nevoie ca sa afle cat mai multa lume.

#"Ne amuzam si noi de 'unii'"
Vroiai sa spui ma amuzam si eu de tine :oops:
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Cap1taN scrie:#"Ne amuzam si noi de 'unii'"
Vroiai sa spui ma amuzam si eu de tine :oops:
Vroiam sa spun ce am spus deja...
CaTaLyN scrie:Navigand intr-o zi pe net am dat de un site cu stiri despre liga1, dar spre stupoarea mea cand am intrat pe el erau stirile copiate de pe www.liga-1.com ... Nici macar greselile pe care le mai facea spiridusu nu le corecta.
Pai da... Tu esti unul din aia care ne-am amuzat cat de 'copil' tre sa fii sa copiezi copy-paste de pe un site pe altu' ? :D

Cat despre Criminalul-X,stii tu cum se spune in sport (defapt tu nu stii,tu doar copiezi) ca...Sursele noastre sustin ca...
Cap1taN
Utilizator înregistrat

Mesaj de Cap1taN »

spiridusu_l1 scrie:
dorin scrie:
spiridusu_l1 scrie: Ia zii cum ?!
era o intrebare, vroiam un raspuns, dar acum stiu, aveti o intreaga echipa de redactie care merge pe la meciuri, face cronici, ia interviuri, etc :wink:
Adevarat...Avem o echipa...facem cronici...mergem la meciuri*evident nu se poate la toate,nu avem in fiecare oras reprezentant INCA...*
Ma rog...aici discutam despre altceva...Daca vrei detalii despre site vb la topicul de la Reclama->>Site-ul meu :D

Vrei link de subdomeniu LX cu "stirile create de tine"?
Aradeao
Nou venit

Mesaj de Aradeao »

Ba ... toti va apucati sa copiati site-ul ... chiar enervant... copiii din ziua de astazi nu au ce face!
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Cap1taN-De la o persoana ca tine chiar nu vreau nimic. :D
Aradeao scrie: Ba ... toti va apucati sa copiati site-ul ... chiar enervant... copiii din ziua de astazi nu au ce face!
Right....Oricum mare lucru nu prea reuseste ...
Cap1taN
Utilizator înregistrat

Mesaj de Cap1taN »

este adevarat,si recunosc,in prima saptamana,am copiat 3,4 stiri,dar nu de pe siteul lui spiridusul :D ,totusi imi trece o idee uimitoare,ce ar fii daca as face eu copia fidela a siteului sau :lol:
Închis

Înapoi la “Diverse”