www.AbyssalSoft.com
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
O sa il incerc cu siguranta.Chiar aveam nevoie de asa ceva,avand in vedere ca am peste 20 parteneri.Mallzebuth scrie:Am reusit astazi sa termin un alt proiect la care am lucrat in ultimul timp: Abyssal Partner check. Cu acest program puteti monitoriza site-urile partenere, cu care ati facut schimb de link-uri sau de bannere.
Download:
http://www.abyssalsoft.com/abyssal_partner.htm
Cred ca va va fi de folos, tinand cont ca pe aici sunt multi care au site-uri.
P.S. Am voie sa pun imagini? Ca eu am pus preview la program...![]()
Astept parerile voastre.

spiridusu e plecat in vacanta !
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Mallzebuth
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.2
- Nivel phpBB: Mediu
Greseala mea. Acum am inclus mswinsck.ocx in pachetul de instalare. Acum ar trebui sa mearga fara probleme.
Ideea mi-a venit de ceva timp. Am avut mai multi parteneri, iar unii dintre ei scoteau link-ul meu fara sa ma instiinteze. Eu le aduceam vizitatori, iar ei nu. De multe ori am observat dupa mult timp. Dar asa, programul asta rezolva toate problemele.
A.. inca ceva (Desi probabil ati vazut exemplul in program). Adresa site-ului ce va fi monitorizata (a 'partenerului') trebuie sa fie de forma: www.domeniu.com/index.php , nu asa: www.domeniu.com
Sper sa mearga acum. Astept raspunsurile voastre.
Urmatoarea versiune o sa aiba niste optiuni sa verifice site-urile automat la un anumit interval de timp, si sa va anunte cand link-ul paginii voastre nu se mai gaseste... (Adica atunci cand nenea celalalt s-a hotarat sa scoata link-ul site-ului vostru).

Ideea mi-a venit de ceva timp. Am avut mai multi parteneri, iar unii dintre ei scoteau link-ul meu fara sa ma instiinteze. Eu le aduceam vizitatori, iar ei nu. De multe ori am observat dupa mult timp. Dar asa, programul asta rezolva toate problemele.

A.. inca ceva (Desi probabil ati vazut exemplul in program). Adresa site-ului ce va fi monitorizata (a 'partenerului') trebuie sa fie de forma: www.domeniu.com/index.php , nu asa: www.domeniu.com
Sper sa mearga acum. Astept raspunsurile voastre.

Urmatoarea versiune o sa aiba niste optiuni sa verifice site-urile automat la un anumit interval de timp, si sa va anunte cand link-ul paginii voastre nu se mai gaseste... (Adica atunci cand nenea celalalt s-a hotarat sa scoata link-ul site-ului vostru).

Descoperă - Plăcerea de a cunoaşte http://www.descopera.org
- Mallzebuth
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.2
- Nivel phpBB: Mediu
Eu credeam ca Microsoft common controls vine odata cu SP 2. Gata, acum l-am pus si pe ala. Am vrut sa fie setup-ul mai mic.
O sa am grija pe viitor sa pun tot ce-i necesar in setup. Acum chiar nu mai are de ce sa nu functioneze.

Descoperă - Plăcerea de a cunoaşte http://www.descopera.org