eu imi voi cumpara pe .com dar cel mai probabil .net asa ca nu cred ca am de ce sa imi fac griji im privinta domeniului... oricum merci pentru atentionare
Ia-ti frate domeniu ca de la inceputul topicului iti iei, sau tineti-va forumurile la naftalina, finistati pana luati domeniul..
Atomicfun.tk, si forumul e cu totul altceva? Ti-ar trebui subforum-uri, pentru ca sincer are prea multe forum-uri, parerea mea. Pune un buton cu link catre index, e suparator sa stergi din adress bar..
Jumatate din descrierile forumului sunt in RO si jumatate in engleza, si cred ca daca titlul e in RO si descrierea sa fie tot in RO, sau viceversa (ex: FAQ - Intrebari frecvente)..
Iti mai trebuie moduri, domeniul nu prea are treaba cu continutul, si totusi ar trebui o reorganizare.. de ex, poti face STIRI(cu IT, SPORT, MONDEN etc.), poti face WEBMASTERS(cu Webdesign, noutati, codare).
Totusi te-as sfatui sa iti cumperi o gazduire cat de cat, si un domeniu, ai ajunge la un minim de 32$/an dar macar esti linistit, te-as sfatui sa nu mai imbini romana cu engleza...
later edit
WTF? Care-i forumul defapt? Atomicfun.org sau atomicfun.tk(din semnatura ta?)
Iar cum pe noi nu ne intereseaza toate paginile unui site, ci doar forumul propriu zis (care nu este la adresa pusa de tine plutonium), si cum acest forum nu are copyright phpbb.com, topic inchis.