Forumul Judetean Galati
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
un forum dezvoltat este unul cu un design simplu si placut, cu multe subiecte interesante, cu multi useri, majoritatea inteligenti. Cu prostii nu rezolvi nimic.
<a href="http://www.plodul-gandirii.blogspot.com" title="Cugetari">Cugetari</a>
- Aliniuz
- Fost coleg
da asa e... insa am o dilema ... nu stiu ce domeniu sa cumpar ... galatiforum.com , forumgalati.com ... sau sa cumpar domeniul galatzi.com sau galati.us si sa fac subdomeniu... nush... DILEMA !Razvy scrie: totusi, pentru forumul judetean galati cred ca mergea alt nume , nu chiar nick-ul tau ...

Pai ... sper sa rezolv acea problema cu usercp_register ...evo_vii scrie:pentru un forum asa de dezvoltat sunt putine postari si putini membri !
Alte pareri , sugestii sau intrebari sunt binevenite !

- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- Aliniuz
- Fost coleg
am revizuit usercp_register.php luand in considerare toate mod-urile ba chiar am luat unul clean pe care am facut modificarile cu pricina , le-am incercat pe amandoua si... nici unul nu a mers....MJR scrie:sigur e de la un MOD instalat. ai uitat sa faci o modificare ceruta de vreun MOD. numarul de valori care se introduc la inregistrarea unui user este mai mic decit numarul coloanelor continute in tabela phpbb_users. treb sa verifici ce MOD-uri iti cereau sa faci modificari in aceasta tabela si eventual in fisierul usercp_register.php.
sper sa nu fie ceva de la care toata munca care s-a depus la acest forum sa se duca de rapa...