Care este cel mai bun "Host free" pt.un forum
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
cum pot scapa de popup-uri
m-au nenorocit astia se laudau ca nu contin popupuri forumurile pe domeniul lor si de azi am primit de 3 ori errori in script si virusi prin intermediul lor..... ce pot face .... ? forumul il gasiti la site ..
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
-
- Utilizator înregistrat
dude concepeti forumul in asa fel in cit sa nu inebuneasca omul cautind ceva .... m-am saturat de forumul asta de c...t ... de fiecare data cind am intrebat ceva n-ai facut altceva decit sa ma atentionaezi ... ajutor nu am gasit aici... se vede ca sinteti romini ... nu inteleg defapt de ce ati creat forumul daca nu poate primi omul ajutor ... si sa nu ma iei cu regulile ca-s satul ....
-
- Utilizator înregistrat
nu are numele nici o treaba cu faptul ca repet este forumul vostru mult prea complex .... nu toata lumea este asa avansata cum credeti voi ...
si daca intradevar vreti sa ajutati fiti ceva mai intelegatori ... sincer eu de 2 saptamini umblu ca un turbat pe forumul vostru si mare lucru nu am inteles... nu reusesc nimic....
de exemplu banuiesc ca imagini pentru rankuri nu pot adauga forumului meu pentru faptul ca este un forum free unde mi se restrictioneaza accesul la folderul images unde tre sa lucrez ca si la cel al forumului..
si treaba cu cumpara-ti un domeniu cred ca este iar o gluma ... nu ...?
pai care e ala care se apuca asa de plictiseala sa cumpere domenii numai ca sa poata adauga cite ceva pe el si sa scape de bannerele astea imputite de pe forumurile free...
sint foarte dezamagit in schimb de 3xforum fiindca reusisem un forum dragut acolo insa de 2 saptamini nu mai aveam multe optiuni de admin active iar cei de la ei nu s-au sinchisit sa dea un raspuns la mailuri ....
asa ca am inceput pe un nou domeniu forumsplace.com unde insa mai am mult de munca pentru promovare si de aceea ma tot chinui sa fac si eu ceva modificari sa fie cit mai atractiv....
si daca intradevar vreti sa ajutati fiti ceva mai intelegatori ... sincer eu de 2 saptamini umblu ca un turbat pe forumul vostru si mare lucru nu am inteles... nu reusesc nimic....
de exemplu banuiesc ca imagini pentru rankuri nu pot adauga forumului meu pentru faptul ca este un forum free unde mi se restrictioneaza accesul la folderul images unde tre sa lucrez ca si la cel al forumului..
si treaba cu cumpara-ti un domeniu cred ca este iar o gluma ... nu ...?
pai care e ala care se apuca asa de plictiseala sa cumpere domenii numai ca sa poata adauga cite ceva pe el si sa scape de bannerele astea imputite de pe forumurile free...
sint foarte dezamagit in schimb de 3xforum fiindca reusisem un forum dragut acolo insa de 2 saptamini nu mai aveam multe optiuni de admin active iar cei de la ei nu s-au sinchisit sa dea un raspuns la mailuri ....
asa ca am inceput pe un nou domeniu forumsplace.com unde insa mai am mult de munca pentru promovare si de aceea ma tot chinui sa fac si eu ceva modificari sa fie cit mai atractiv....