www.Liga-1.Com
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- Myky
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Hopa informatii noi... Cum ai luat'o? Sau ai luat'o acum 1 an cand se putea salva?megeo scrie:eu am mutat o baza de date de pe myforumse poate
Edit later: Dupa postul meu referitor la dorin am primit urmatorul mesaj privat

Iti spun foarte clar. Nu esti superior mie sau celorlalti userii deoarece ai acel rank. Am scris chiar foarte correct. Si chiar daca nu scriu correct este scrisul meu... Asa ca te'as ruga Sa te abtii de la comentarii nesarate pe care nu le gusta nimeni Multumesc.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
hai ca nu ma pot abtine:Myky scrie:Hopa informatii noi... Cum ai luat'o? Sau ai luat'o acum 1 an cand se putea salva?megeo scrie:eu am mutat o baza de date de pe myforumse poate
Edit later: Dupa postul meu referitor la dorin am primit urmatorul mesaj privat
Iti spun foarte clar. Nu esti superior mie sau celorlalti userii deoarece ai acel rank. Am scris chiar foarte correct. Si chiar daca nu scriu correct este scrisul meu... Asa ca te'as ruga Sa te abtii de la comentarii nesarate pe care nu le gusta nimeni Multumesc.
deci myky ii corecteaza pe dorin.
myky se exprima :
1) Nu esti superior mie sau celorlalti userii deoarece ...
2) Am scris chiar foarte correct.
3) Si chiar daca nu scriu correct
chiar ai errrrori
rusinica rusinica rusinica
Dorine nu-ti fa griji. si noi primim lectii online de limba rromana

ontopic:
baza de date am luat-o acum 2 ani... cand foloseam myforum, oricum si atunci era o adevarata legenda mutatul de pe myforum.
geo
- Myky
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Si cum se scrie ma?
celorlalti CE NU E CORRECT?
Correct CE NU E CORRECT?
Sau cum se scrie.
Auzi... iti dau un sfat. Chit ca iau ban... Nu mai suferii asa on-line.
Later edit: Uite unde era desteptul. Myky se scrie cu litera mare... Dar vad ca tu esti prea destept pentru lucruri ne-isemnate
celorlalti CE NU E CORRECT?
Correct CE NU E CORRECT?
Sau cum se scrie.
Auzi... iti dau un sfat. Chit ca iau ban... Nu mai suferii asa on-line.
Later edit: Uite unde era desteptul. Myky se scrie cu litera mare... Dar vad ca tu esti prea destept pentru lucruri ne-isemnate
Ultima oară modificat 17-Mar-2008, 22:49:14 de către Myky, modificat 1 dată în total.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat