[Sugestie] Concurs de Forumuri !
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
o sa repet ce am spus si pe un forum intern: Ce vrem sa obtinem in urma unui concurs? Ceva util comunitatii. Daca obiectul ac. concurs va fi compararea forumurilor inseamna ca nu vom avea nici un "castig"
am schitat pana acum cateva sectiuni dar sunt definitive:
- stiluri/elemente de design phpBB (probabil o sa le separam)
- MOD-uri
- articole/traduceri/colaborari
- forumuri originale
asadar mai aveti rabdare 1-2 zile pana sa va anuntati intentile de participare insa puteti veni cu alte propuneri (daca aveti)
multumesc
am schitat pana acum cateva sectiuni dar sunt definitive:
- stiluri/elemente de design phpBB (probabil o sa le separam)
- MOD-uri
- articole/traduceri/colaborari
- forumuri originale
asadar mai aveti rabdare 1-2 zile pana sa va anuntati intentile de participare insa puteti veni cu alte propuneri (daca aveti)
multumesc
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Sa incpi unul de la zero in doua saptamani e nasol...pe urma raman in paragina fie el premiat sau nu...si asa uniii au n'spe mii de forumuri cu cate 20-30 de membri ....mai bine te accentuezi cu modificariile pe unul singur ....o propunere...daca tot suntem la capitolul asta forumuriile care au fost inscrise...se pot lua 2-3 screenshot-uri cu el in stadiul actual iar dupa doua saptamani( sau cum ati hotarat) comparati screenshot-uriile cu ce se vede la fata locului...iar modificariile nu va fi greu de observat...o opiniie...
HTCGuide.net (forum)
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
concurs: viewtopic.php?p=31297#31297