Gaurile din serverele dap.ro au fost depistate si se lucreaza la "acoperirea" lor. Astazi cel tarziu maine 17.05.2005 serverele vor functiona perfect si nu va mai exista riscul de spargeri care pot cauza defectiuni prin siteurile userilor!
am reusit in cele din urma sa imi salvez baza de date cu ajutorul articolului kb.php?mode=article&k=55 ca din panoul administratorului nu era cu putinta.
Cineva a reusit sa imi sparga serverul, se pare ca nu a obtinut access decat la bazele de date ..printre care mi-a sters si pe cea a forumului.
Eu fac backup regulat asa ca am refacut forumul dar cand vreau sa fac restore la baza de date zice "No file was uploaded"
este un full backup ..si are vreo 4mb si ceva.
Stie cineva cum sa rezolv aceasta problema?
Mersi,
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Problema nu stiu daca tine de phpbb, cauta cauza pentru care nu poti incarca fisierul de backup pe server (cand primesti mesajul asta, cand faci restraurare BD din PA ?) dar mai ales cum ti-a fost stearsa BD pentru ca acest lucru se poate intampla din nou.
Da primesc mesajul respectiv cand incerc sa fac restaurarea bazei de date din PA. Cat despre modul in care a reusit sa faca asta nu stiu exact , un prieten de-al meu care se ocupa de site spune ca stie cum a facut si ca a indepartat respectiva vulnerabilitate.
Oricum pe mine ma intereseaza sa aflu de ce primesc eroarea aceea.
Am incercat si pe un alt server si primesc aceeasi chestie
Sa fie vreo problema cu fisierul de backup ??
Salut, pana la urma am gasit o rezolvare mult mai simpla ... in caz ca mai are cineva nevoie ... restaurarea de db-uri mai mari se poate face foarte simplu cu utilitarul bigdump
read more @ http://www.ozerov.de/bigdump.php
Salut...am si eu o intrebare...
am un forum gazduit de xnet (genul ala de forum pe care ti-l ofera inclus in pachetul de gazduire). As dori sa transfer toata structura...de fapt tot ceea ce exista acolo user+mesaje pe unul phpbb.
Am incercat sa fac asta cu restaurare baza de date...dar imi apare "The page cannot be displayed"
Ma poate ajuta cineva?
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]