Mutarea forumului pe un alt server.

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
coser
Nou venit

Mesaj de coser »

Am rezolvat problema cu inregistrarea din phpMyAdmin am schimbat adresa de email de acolo si am primit una noua... dar imediat dupa login da eroare pe pagina si dupa ce modific din adresa login.php cu index.php intra si sunt inregistrat al fel si la logout... dar nu este normal sa faca asa

va rog daca stie cineva si este dispus sa-mi spuna cum pot rezolva aceast inconvenient......

Multumesc

Dorin iti multumesc pentru sprijinul acordat, efectiv m-ai luminat pt eu nu faceam decat sa dau cu stangu` in dreptu`... :D

Gheorghita Coser
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

coser scrie:Am rezolvat problema cu inregistrarea din phpMyAdmin am schimbat adresa de email de acolo si am primit una noua... dar imediat dupa login da eroare pe pagina si dupa ce modific din adresa login.php cu index.php intra si sunt inregistrat al fel si la logout... dar nu este normal sa faca asa
Verifica cu atentie parametrii din tabela _config, mai ales la numele domeniului, cookie_domain, server_name, script_path.
coser
Nou venit

Mesaj de coser »

dorin scrie:Verifica cu atentie parametrii din tabela _config, mai ales la numele domeniului, cookie_domain, server_name, script_path.
da ai avut perfecta dreptate, la cookie_domain era gresit... intre timp am rezolvat si problEMa cu butoanele...

MULTUMESC....

SUNTETI O ECHIPA PE CINSTE... FELICITARI!
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”