DhCenter.Ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aia nu-i interfata pentru site-uri de webhosting. Puteai sa pui un anunt pe un site de anunturi si tot aia era. Iti recomand sa te documentezi in domeniu sau sa renunti. Sunt nu stiu cate oferte de webhosting in toata lumea numai ca acele oferte au in spate ceva profesional, la tine nu vad nimic de genul, ceea ce ma determina sa inchid fereastra cu ofertele si sa navighez mai departe. Informatia este libera. Exploateaz-o.
Noroc.
Noroc.
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- Localitate: Comm'on , what are you waiting for ? dhcenter.ro/forum
DhCenter
cine vrea intra , cine nu , se da la o parte 
ti`am spus , nu e pentru toata lumea
hosting mai gasesti cat de cat , dar rar
si nu cum avem noi
speed / uptime 
iar domenii , ma faci sa rad
) dak gasesti asa ceva free 
in fine
astept pareri/propuneri/sugestii/reclamatii
http://dhcenter.ro/forum/ - Sa auzim de bine
- ( Forumul e finalizat = e gata
)
Domain & Hosting Gratuit

si nu cum avem noi

iar domenii , ma faci sa rad

in fine
astept pareri/propuneri/sugestii/reclamatii
http://dhcenter.ro/forum/ - Sa auzim de bine

Domain & Hosting Gratuit
Domain & Hosting Gratuit ! Pentru mai multe informatii click pe mine
Te asteptam si pe tine aici , nu e obligatoriu sa te inregistrezi , nu e obligatoriu sa postezi , vino sa vezi cine suntem si ce oferim ! O comunitate de ciudati
Te asteptam si pe tine aici , nu e obligatoriu sa te inregistrezi , nu e obligatoriu sa postezi , vino sa vezi cine suntem si ce oferim ! O comunitate de ciudati

- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
-
- Utilizator înregistrat
DhCenter
Multumim !
Asteptam pareri/propuneri/sugestii/reclamatii la adresa forumului : http://dhcenter.ro/forum/
Forumul e gata , e finalizat
Pentru mai multe detalii da un click aici
Domain & Hosting Gratuit
Asteptam pareri/propuneri/sugestii/reclamatii la adresa forumului : http://dhcenter.ro/forum/
Forumul e gata , e finalizat

Pentru mai multe detalii da un click aici
Domain & Hosting Gratuit

-
- Utilizator înregistrat
DhCenter
ms
sit`ul deocamdata nu este gata ( finalizat ) , in curand va fi si el gata
dar pana atunci forumul e finalizat , complet gata
Te asteptam si pe tine
pe http://dhcenter.ro/forum/ , nu e obligatoriu sa te inregistrezi , nu e obligatoriu sa postezi , vino sa vezi cine suntem
si ce oferim
!
Da click aici pentru a intra pe forum !
Asteptam pareri/propuneri/sugestii/reclamatii la adresa forumului/sitului : http://dhcenter.ro/forum/ ; http://dhcenter.ro/ !

sit`ul deocamdata nu este gata ( finalizat ) , in curand va fi si el gata

dar pana atunci forumul e finalizat , complet gata

Te asteptam si pe tine

Da click aici pentru a intra pe forum !
Asteptam pareri/propuneri/sugestii/reclamatii la adresa forumului/sitului : http://dhcenter.ro/forum/ ; http://dhcenter.ro/ !

Re: DhCenter
Cat de cat, dar rar? Acum tu ma faci sa radDhCenter scrie:cine vrea intra , cine nu , se da la o parte
si nu cum avem noispeed / uptime
iar domenii , ma faci sa rad) dak gasesti asa ceva free
Forumul e finalizat = e gata)
Domain & Hosting Gratuit

Daca ai de gand sa ramai la stadiul asta, n-ai decat sa oferi webhosting asa pana te plictisesti. Cine o sa vina la tine sa-i dai hosting? copii care-si instaleaza forum azi si intr-o saptamana crapa? Iar daca tu oferi calitate prin aceste servicii de ce nu ai un site profesional cu care sa-ti raspandesti ofertele de "calitate"? De ce faci totul pe un forum amarat?
Nu am spus nimic despre domeniu ci despre serviciile tale in general. Nu critic calitatea lor, ci modul prin care oferi aceste servicii.
Daca tinta ta sunt clientii amatori care vor sa-si faca un forum de counter-strike (+domeniu

Daca ai de gand sa faci ceva serios si pe viitor chiar sa scoti profit din asta, daca aceste servicii sunt chiar asa de calitative, pui mana, dai un ban cu cap si iti faci un site profesional cu care sa oferi aceste servicii, pentru ca eu prin metoda ta nu vad calitate, nu vad seriozitate, asa ca prefer sa ma duc la Gigi din colt care e baiat destept si a luat treaba in serios avand un site si chiar o firma. Platesc un pret dar stiu ca merita si ca nu voi avea surprize neplacute deoarece am anumite garantii (aceste garantii difera de la firma la firma)
Studiaza piata, vezi care's avantajele si dezavantajele, fa-ti o lista cu tot ce ai nevoie ca sa-ti promovezi serviciile cu succes tuturor categoriilor de oameni si afla ce inseamna sa fii un hostmaster adevarat.
Iti urez succes in tot ceea ce faci, incearca sa furi din experienta altora, accepta toate parerile, le cataloghezi la sfarsit ca fiind bune sau proaste si vezi ca marmota nu inveleste ciocolata in staniol.
Cu respect,
Ralf
-
- Utilizator înregistrat
DhCenter
Ralf , apreciez grija cu care'mi vorbesti , sfaturile ;
eu nu am facut acest site/forum pentru a profita , poate si asta , dar mai tarziu , asta ramane de vazut .
inteleg cea ce doresti sa'mi explici si sa'mi arati ,
ms ca incerci sa imi deschizi ochi doar vreau sa te anunt ca stiu ce fac
nu am creeat aceste oferte/pocket'uri pentru cei ce vor un site/forum despre counter-strike , ci asa la modul general
, am ochii deschisi si stiu ce fac 
oricum multumesc , si eu iti urez la fel succes in tot ceea ce faci
... sper sa nu crezi ca am facut acest reply doar pentru a ma apara sau ceva de genul , am facut acest reply pentru a'ti spune care'mi este scopul ;
Cu respect ,
Alex
eu nu am facut acest site/forum pentru a profita , poate si asta , dar mai tarziu , asta ramane de vazut .
inteleg cea ce doresti sa'mi explici si sa'mi arati ,
ms ca incerci sa imi deschizi ochi doar vreau sa te anunt ca stiu ce fac

nu am creeat aceste oferte/pocket'uri pentru cei ce vor un site/forum despre counter-strike , ci asa la modul general

oricum multumesc , si eu iti urez la fel succes in tot ceea ce faci

Cu respect ,
Alex

-
- Utilizator înregistrat
DhCenter
aha , inteleg ce ai vrut sa'mi spui
...
Multumesc la fel
!

Multumesc la fel