Problema cu trimiterea de mailuri

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
underchat
Utilizator înregistrat

Mesaj de underchat »

mjr scrie:eroare asta inseamna ca nu ai un server de SMTP - cel mai probabil cind esti pe localhost sau ai SMTP-ul, insa functia de mail este dezactivata.
Exact sunt pe localhost .. poate ma ajuti cu o explicatie cap coada pe un sistem cu win2000 de configurare SMTP si activare mail.. ca nu prea imi dau seama cum sa le fac.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

underchat scrie:
mjr scrie:eroare asta inseamna ca nu ai un server de SMTP - cel mai probabil cind esti pe localhost sau ai SMTP-ul, insa functia de mail este dezactivata.
Exact sunt pe localhost .. poate ma ajuti cu o explicatie cap coada pe un sistem cu win2000 de configurare SMTP si activare mail.. ca nu prea imi dau seama cum sa le fac.
vezi subiectul E-mail de confirmare
underchat
Utilizator înregistrat

Mesaj de underchat »

danielt scrie: Problema poate fi la serverul de SMTP.

Pentru SMTP extern şi gratuit încearcă www.hotpop.com.
Ran into problems sending Mail. Response: 550 : Sender address rejected: Access Denied: This server is for HotPOP.com users ONLY, email support@HotPOP.com for assistance.

DEBUG MODE

Line : 152
File : c:\apache\htdocs\forum\includes\smtp.php

Spune-mi si mie te rog ce face hotpop.com asta ca poate o fi mergand el dar nu pe phpbb 2.0.8.
Oare nu dam cu firma`n gard precum cum cei de le lycons ?

Da-mi un pont poate greshesc.
BuGsY
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BuGsY »

Din câte ştiu eu daniel a scris asta acum ceva timp în urmă, probabil că firma şi-a mai schimbat serviciile. Poţi însă să foloseşti www.mymail.ro server: mail.mymail.ro, user@mymail.ro.
Dacă şi acest serviciu se încăpăţânează să mai meargă uităte peste articolul Ce fac daca serverul nu ofera serviciu de mesagerie sau por şi simplu te apuci să cauţi pe Google.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”