Exact sunt pe localhost .. poate ma ajuti cu o explicatie cap coada pe un sistem cu win2000 de configurare SMTP si activare mail.. ca nu prea imi dau seama cum sa le fac.mjr scrie:eroare asta inseamna ca nu ai un server de SMTP - cel mai probabil cind esti pe localhost sau ai SMTP-ul, insa functia de mail este dezactivata.
Problema cu trimiterea de mailuri
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
vezi subiectul E-mail de confirmareunderchat scrie:Exact sunt pe localhost .. poate ma ajuti cu o explicatie cap coada pe un sistem cu win2000 de configurare SMTP si activare mail.. ca nu prea imi dau seama cum sa le fac.mjr scrie:eroare asta inseamna ca nu ai un server de SMTP - cel mai probabil cind esti pe localhost sau ai SMTP-ul, insa functia de mail este dezactivata.
Ran into problems sending Mail. Response: 550 : Sender address rejected: Access Denied: This server is for HotPOP.com users ONLY, email support@HotPOP.com for assistance.danielt scrie: Problema poate fi la serverul de SMTP.
Pentru SMTP extern şi gratuit încearcă www.hotpop.com.
DEBUG MODE
Line : 152
File : c:\apache\htdocs\forum\includes\smtp.php
Spune-mi si mie te rog ce face hotpop.com asta ca poate o fi mergand el dar nu pe phpbb 2.0.8.
Oare nu dam cu firma`n gard precum cum cei de le lycons ?
Da-mi un pont poate greshesc.
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Din câte ştiu eu daniel a scris asta acum ceva timp în urmă, probabil că firma şi-a mai schimbat serviciile. Poţi însă să foloseşti www.mymail.ro server: mail.mymail.ro, user@mymail.ro.
Dacă şi acest serviciu se încăpăţânează să mai meargă uităte peste articolul Ce fac daca serverul nu ofera serviciu de mesagerie sau por şi simplu te apuci să cauţi pe Google.
Dacă şi acest serviciu se încăpăţânează să mai meargă uităte peste articolul Ce fac daca serverul nu ofera serviciu de mesagerie sau por şi simplu te apuci să cauţi pe Google.