[FINALIZAT] traducere - ghid de utilizare in romana
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: re:
conform viewtopic.php?p=4391#4391 aceasta sectiune este alocata pentru traducere lui htoma si asa va ramane pana ne va anunta daca a terminat !IronAngel scrie:am remarcat ca bucata de lasi pana laCod: Selectaţi tot
3.5.2 Disallowed Username
ramane neacoperita! Daca esti deaccord o pot continua eu!Cod: Selectaţi tot
3.5.5 Ranks
P.S. Ar trebuii sa reunim totul sa vedem ce a iesit!
o sa analizam situatia eventual pe sf. saptamanii ca sa mai lasam ceva timp pentru traducere !
-----------------------
ar fi super sa prelucrezi imaginile de la pagina 30 pana la sfarsit ca sa nu mai piarda timp traducatorii cu asa ceva ! ia-o ca o sarcina ... succes !|SantaK| scrie:Bogdan...daca este nevoie de prelucrare imagini, butoane, bannere etc... va stau la dispozitie. De tradus...nu prea am timp.

- bogdan
ce legatura au capturile cu fontul folosit ?!? ca nu trebuie sa modifici fontul/textul din poze si sa faci capturi din forum similare cu cele pentru limba engleza !|SantaK| scrie:Pot sa pun alte fonturi in imagini, nu de alta dar cu cele existente trebuie sa maresc size-ul imaginii.
deci intrebarea ta nu prea are sens... (dupa parerea mea)
- IronAngel
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
re:
Salut!
nu stiu daca ai observat in postul de pa pagina 2 dar capturile au fost facute de la inceput pana la sfarsit
Ia-ta si link-ul catre document:
http://www.ironangel.go.ro/imagini_phpbb.doc
c'ya

nu stiu daca ai observat in postul de pa pagina 2 dar capturile au fost facute de la inceput pana la sfarsit

c'ya

- IronAngel
- Utilizator înregistrat
re:
Salut!
ai dreptate s-a strecurat o eroare! Aveam 2 imagini identice si am postat-o pe aia gresita
. Incearca acuma din nou!
c'ya

ai dreptate s-a strecurat o eroare! Aveam 2 imagini identice si am postat-o pe aia gresita

c'ya

- bogdan
Re: re:
am observat ! sunt imaginile pentru traducerea ta ... astept acum de la tine si traducerea propriu zisa !IronAngel scrie: nu stiu daca ai observat in postul de pa pagina 2 dar capturile au fost facute de la inceput pana la sfarsit![]()
de restul pozelor sper sa se ocupe cu brio |SantaK| ... astept, de asemenea, sa vad cum se va descurca !
- IronAngel
- Utilizator înregistrat
re:
Salut! 
asteapta sa se incarce tot documentul
, acolo sunt imaginile de la inceput pana la sfarsit! Nu doar pentru traducerea mea!
c'ya

asteapta sa se incarce tot documentul

c'ya