Scuze, dar numele de utilizator introdus, exista deja.

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

important e sa rezolvi problemele una cate una. altfel o sa te simti coplesit.

1) in vremurile actuale mi se par cam dificil sa traiesti fara sa ai habar de engleza :)

2) asa cum ti-a sugerat flowers mai sus, inregistrarea pentru Anonymous exista (ar trebui) in tabela phpbb_users

3) verifica mai intai pasul 2)

4) problema tine de MOD-ul de atasamente (cred ca pe acesta l-ai folosit). consulta documentatia acestui MOD sau inspira-te de la setarile pentru subforumurile unde functioneaza MOD-ul

5) incearca sa fii obiectiv :)

bafta !
radule
Utilizator înregistrat

Mesaj de radule »

1) in vremurile actuale mi se par cam dificil sa traiesti fara sa ai habar de engleza
Nu ma ajuta prea mult aici in germania :lol: Iar de inteles, inteleg eu ceva, dar programare si alte chesti, pase din pacate.
Sa fiu subiectiv :?: Nici nu stiu cum sa fiu mai subiectiv, caci la mine, f. simplu: nu merge. Dar ma voi uita unde mi-ai spus.
RapX
Nou venit

Mesaj de RapX »

am o problema.mi-am facut de curand forum pe freephpbb dar utilizatorii care vor sa se inregistreze dupa ce aleg "sunte de acord si am peste 13 ani" le apare un ecran gol,sau daca merge dupa ce completeaza informatiile necesare pt inregistrare si aleg send le apare din nou sa completeze.Nu inteleg care e probelma setarile sunt standard,ar trebui sa mearga. adresa e http://basssement.6te.net
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”