WebDesign Forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
mda mersi ca m-ai corectat .. stiam si eu ca se numeste Perl ... dar am gresit ... in fine
uite o caracteristica ... e mult mai securizat. ...
read it for yourself :
read it for yourself :
Cod: Selectaţi tot
http://search.cpan.org/dist/perl/pod/perlsec.pod
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu confunda comparatia dintre Perl si PHP cu , comparatia dintre YaBB si phpBB .sammael scrie:mda mersi ca m-ai corectat .. stiam si eu ca se numeste Perl ... dar am gresit ... in fine
read it for yourself :Cod: Selectaţi tot
http://search.cpan.org/dist/perl/pod/perlsec.pod
Yabb si PhpBB ...
yabb are un security center foarte complex ... + bot de protectie a forumului ...
pe cand phpbb nu are asa ceva si in plus ... se inregistreaza tot felul de boti care fac reclama in prostie pe forum ... si nu mi sa intamplat numai mie ... la aproape toti pe care ii cunosc si care folosesc phpbb ...
acuma nu vreau sa critic phpbb ... e un program foarte bun ... dar trebuie sa mai aiba ceva in plus la securitate ...
parerea mea
yabb are un security center foarte complex ... + bot de protectie a forumului ...
pe cand phpbb nu are asa ceva si in plus ... se inregistreaza tot felul de boti care fac reclama in prostie pe forum ... si nu mi sa intamplat numai mie ... la aproape toti pe care ii cunosc si care folosesc phpbb ...
acuma nu vreau sa critic phpbb ... e un program foarte bun ... dar trebuie sa mai aiba ceva in plus la securitate ...
parerea mea
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Stiind de aceasta vulnerabilitate a phpBB, unii au creat MODuri special pentru securitate . Unul poti vedea aici , pe phpBB.ro !sammael scrie:Yabb si PhpBB ...
parerea mea