probleme la instalare

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Amarul18
Nou venit

Mesaj de Amarul18 »

Am facut cum scria in tutorialu` dat de tine.. dar degeaba acelas lucru imi apare ce as putea sa fac.. dak vetzi o versiune mai veche vers 2.0.1 d unde as putea sa o iau k aia nu mi-a facut niciodata fitze la instalare ca aceste versiuni noi! de la 2.0.17 a inceput sa imi faca numai erori la instalare ba aia din baza de date q user_acces_ ....! thx :cry:
pushtyu
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de pushtyu »

Amarul18 scrie:Am facut cum scria in tutorialu` dat de tine.. dar degeaba acelas lucru imi apare ce as putea sa fac.. dak vetzi o versiune mai veche vers 2.0.1 d unde as putea sa o iau k aia nu mi-a facut niciodata fitze la instalare ca aceste versiuni noi! de la 2.0.17 a inceput sa imi faca numai erori la instalare ba aia din baza de date q user_acces_ ....! thx :cry:
Macar te-ai straduit sa cauti pe acest forum? Eu cred ca nu.....altfel vedeai ca in sectiunea download exista versiunea pe care o ceri tu...si ca sa nu mai cauti tu ...iti dau eu link-ul
dload.php?action=category&cat_id=20
R3v3ng3
Nou venit

Mesaj de R3v3ng3 »

Buna am si eu o problema cu instalarea unui forum pe lx.ro .
Am urmat toti pasi de instalare dar primesc eroarea :

phpBB : Eroare primejdioasã

Could not connect to the database
D
ar baza de date e r3v3ng3_lx_ro si e creata automat de lx deci exista , ce ar trebui sa fac ?
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

nu ai completat corect datele de conectare.

Numele serverului gazda pentru baza de date / DSN: mysql.lx.ro
PHPNoob
Utilizator înregistrat

Mesaj de PHPNoob »

Si eu am patit la fel, la mine era vorba ca am pus un spatiu in plus la coada bazei de date. Mai incearca sigur o sa mearga.

Si eu am o problema, dupa ce am uploadat forumul, l-am configurat tot, dar apoi cand accesez pagina imi apare alb, totul este alb, nu imi vede nimic, si nici nu imi da erroare ca nu poate accesa pagina, ci imi scrie doar done.[/b]
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”