Best ! www.lataifas.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- xXx
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu stu ce sa zic pentru ca mie imi incape pe 1024 x 768 ... Nu prea inteleg cum de tie nu-ti incape (poate ai vrut sa zici 800 x 600 ca altfel nu-mi pot explica .. )
PS: Blueshift... Asa e .. e luat de pe phpbb.de ..
.. si personalizat .. Mi-a placut phpbb2 plus si .. m-am gandit sa-l iau .. oricum este super modificat blueshift, in caz ca observi coloanele sunt reduse .. imagini la fiecare forum , logo personalizat, si multe altele ..
.. Have FUN !
PS: Blueshift... Asa e .. e luat de pe phpbb.de ..

- DANITE
- Utilizator înregistrat

xXx...ai fost surprins...si mai ziceau astia ca esty tare la MOD-at...pana si eu incepusem sa cred asta si sa te felicit chiar! mi-am revenit repede...oricum...e destul de incalcit acu' ca ma uit mai bine...il prefer mai "clean" ca de ex: www.romanian-forum.com/index.php unde nu e inca multa lume (inca nu m-am chinuit cu publicitatea) ca nu am inca timp sa termin template-ul asa cum vreau eu...
oricum...good job cu template-ul..arata bine...dar nu se poate numi MOD...parerea mea!
- DANITE
- Utilizator înregistrat
ce webmaster sunt...am gresit si linku'...nu avetzi emoticonu' ala cu "i am stupid"?DANITE scrie:![]()
![]()
![]()
xXx...ai fost surprins...si mai ziceau astia ca esty tare la MOD-at...pana si eu incepusem sa cred asta si sa te felicit chiar! mi-am revenit repede...oricum...e destul de incalcit acu' ca ma uit mai bine...il prefer mai "clean" ca de ex: www.romanian-forum.com/forum/index.php unde nu e inca multa lume (inca nu m-am chinuit cu publicitatea) ca nu am inca timp sa termin template-ul asa cum vreau eu...
oricum...good job cu template-ul..arata bine...dar nu se poate numi MOD...parerea mea!

- xXx
- Utilizator înregistrat
Cu cea mai mare placere va fac si voua forumuri .. modificate manual chiar de mine .. Cu toate ca se pierde destul de mult timp .. mare chestie nu e .. sa faci niste tabele in SQL si sa inlocuiesti , adaugi , stergi texte.. Nu inteleg care e chestia ca dak bagi 10000000000... moduri ejti cel mai tare..