Cum se instaleaza un mod in phpbb
Care se ofera sa mi instaleze si mie mod-ul asta - http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.ph ... =subforums ??? ... plzzzzzz dau orice... site ul meu awp.haos.ro ... nu fiti rai.. va dau toate detaliile,user,pass,.. da numai sa l faceti ... mi se un pic cam greu de facut acest mod...
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Dar ce ar fi sa inveti tu ce si cum ?
In Catalogul de Articole agsesti multe articole care te ajuta sa intelegi totul despre mecanismul phpBB inclusiv instalarea MODurilor .
kb.php?mode=article&k=86
Pentru inceput , te-as sfatui sa incepi cu un MOD usor urmand ca treptat sa avansezi ca in final sa le prinzi si sa poti instala si acel MOD care l-ai postat tu care sa stii ca genereaza O MARE BATAIE DE CAP !
Succes !
In Catalogul de Articole agsesti multe articole care te ajuta sa intelegi totul despre mecanismul phpBB inclusiv instalarea MODurilor .
kb.php?mode=article&k=86
Pentru inceput , te-as sfatui sa incepi cu un MOD usor urmand ca treptat sa avansezi ca in final sa le prinzi si sa poti instala si acel MOD care l-ai postat tu care sa stii ca genereaza O MARE BATAIE DE CAP !
Succes !
adica ?... I'm VARZA10 ) Acţiunea SQL:
Aceaqsta este acţiunea ce trebuie aplicată pentru modificarea bazei de date (adăugarea unui câmp, adăugarea unei tabele, editarea tabelelor, etc).
Cod:
#
#-----[ SQL ]------------------------------------------
#
ALTER TABLE phpbb_topics ADD topic_desc varchar(255) DEFAULT '' AFTER topic_title
Asta înseamna că toate comenzile din această acţiune trebuie executate. Cea mai simplă metodă pentru a le executa este folosirea unui program ca phpMyAdmin.

- Xtazy
- Utilizator înregistrat
As vrea si eu sa instalez modul Quick Reply, dar nu inteleg cum...am citit tot threadul si am observat ca s-a mai discutat despre acest MOD, dar tot nu inteleg ce trebuie sa fac...
Am citit si kb.php?mode=article&k=86 dar ..................
(((((
Am citit si kb.php?mode=article&k=86 dar ..................

- Xtazy
- Utilizator înregistrat
L-am citit de 3 ori pe tot...crede-ma ca nu mi-e lene...
Dar nu inteleg ce linii trebuie adaugate codului...n-am inteles foarte bine din tutorialul ala ce si cum...
De exemplu, in tutorial, in prima parte ai zis ca daca avem ceva de genu:
sa " upload-aţi fişierul "fişier.php" in folderul iniţial (root) phpBB şi fişierul "fişier.tpl" in directorul template-ului (templates/templeteul_dvs/). "
Eu am:
Ca sa fac ce ai zis tu, ar fi trebuit sa am:
Deci trebuie sa mai " upload-aţi fişierul "fişier.php" in folderul iniţial (root) phpBB şi fişierul "fişier.tpl" in directorul template-ului (templates/templeteul_dvs/). " ?
Eh, whatever, nu ma mai strofoc atata...nu le am cu MODurile astea...mai caut tutoriale pe net, poate gasesc ceva mai pentru prosti...
Eu, unul, din tutorialul ala nu am inteles nimic....ce linii trebuie modificate, ce fisiere trebuie uploadate, ce TREBUIE SA FAC
...
Dar nu inteleg ce linii trebuie adaugate codului...n-am inteles foarte bine din tutorialul ala ce si cum...
De exemplu, in tutorial, in prima parte ai zis ca daca avem ceva de genu:
Cod: Selectaţi tot
#
#-----[ COPY ]------------------------------------------
#
copy file.php to file.php
copy file.tpl to templates/subSilver/file.tpl
Eu am:
#
#
copy quick_reply.php to /
copy quick_reply.tpl to templates/subSilver
#
#
copy quick_reply.php to quick_reply.php
copy quick_reply.tpl to templates/subSilver/quick_reply.tpl
Eh, whatever, nu ma mai strofoc atata...nu le am cu MODurile astea...mai caut tutoriale pe net, poate gasesc ceva mai pentru prosti...
Eu, unul, din tutorialul ala nu am inteles nimic....ce linii trebuie modificate, ce fisiere trebuie uploadate, ce TREBUIE SA FAC

mai.. ideea e sa copiezi quick_reply.php in radacina (acolo unde este si fisierul index.php) iar quick_reply.tpl in direcorul templates/subSilver/ (acolo unde este si fisierul index_body.tpl). am spus "acolo unde este..." ca sa fii sigur ca ai copiat unde trebuie. si daca mai ai si alte stiluri, repeti operatia cu fisierul quick_reply.tpl pt fiecare stil in parte (spre ex, pp ca mai ai stilurile subSilverRed si subSilverBlue, si deci va mai trebui sa copiezi fisierul quick_reply.tpl de doua ori - o data in templates/subSilverRed/ si a doua oara in templates/subSilverBlue/)
sper ca ai inteles.. am incercat sa fiu foarte explicit.
ca sa intelegi: atat "copy file.php to file.php" cat si "copy file.php to /" se refera la acelasi lucru, sa copiezi fisierul in root
"copy file.php to file.php" e intr-adevar, o exprimare care.. poate crea incurcaturi pt cei incepatori..
aceeasi poveste si pt fisierul tpl
sper ca ai inteles.. am incercat sa fiu foarte explicit.

ca sa intelegi: atat "copy file.php to file.php" cat si "copy file.php to /" se refera la acelasi lucru, sa copiezi fisierul in root

aceeasi poveste si pt fisierul tpl