paulipv scrie:o greseala a noastra ci un bug al celor de la cPanel, dar bine inteles tu nu ai avut cum sa stii asta, la fel nu ai avut cum sa stii ca FinalDestiny a instalat scripturi care foloseau 99% din procesorul serverului.
La fel de nemultumiti sunt si clientii care isi cumpara hosting pentru a face spam.
La fel de nemultumiti sunt si clientii care isi cumpara hosting si se dau drept companie de transport international.
La fel de nemultumiti sunt si clientii care se chinuie sa sparga serverele noastre cu PHPshell.
Aici ai dreptate si tu. Imi imaginez ca suportati multi idioti si voi.
Stai linistit. Eu nu-l incurajez deloc pe FinalDestiny (dispera tot forumul si in special pe mine, pe y!m).
paulipv scrie:Este simplu sa critici un serviciu, mai greu e sa il prestezi.
Ne-am canalizat toata forta in acest domeniu sa multumim pe oricine,
dar nu uita ca traim in Romania, iar cand fac referire la Romania nu ma refer la tara in sine ci la cat e de greu sa faci ceva.
Pentru ca aici e prea mare birocratia, o sa intelegi asta cand o sa te apuci sa faci ceva.
Salut.
Si aici iti dau dreptate. Uite ca mai ma ocup si eu de ceva Web Design in timpul liber si sa stii ca si eu sunt foarte nemultumit de clientii romani, carora nimic nu le convine. Insa asta e, daca traim in Romania si lucram cu romani, trebuie sa ne adaptam la conditii. Daca nu ne luam talpasita si plecam. Depinde de mentalitatea fiecaruia.
Cat despre hosturi, intr-adevar. Si hostgator are probleme si eu am fost spart azi (banuiesc ca de la server) de un arab. Pacat ca i-am aflat IP-ul...
Si e bine ca suporti criticile. E o calitate. Felicitari pentru asta!