Roguez.ro

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
CsFuNNeT
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de CsFuNNeT »

@addYTzu oricine iti da replica spui vb asta "Closed please" ia-o de la inceput cu site-ul si scapi de toti "idioti" cum ne spui noua, daca cineva te prinde ca copiezi site-uri si le modifici, asta nu inseamna ca e idiot

edit: nu iti mai merge forumul :D
<a href="http://www.cs-fun.net"> Tutoriale, Plugin-uri, Harti noi, Huburi, Promovare servere cs, Download cs full, patch-uri, swds
addYTzu
Utilizator înregistrat

Mesaj de addYTzu »

Stiu .. faceam ceva in ftp iar el a cazut :)
Omen
Utilizator înregistrat

Mesaj de Omen »

nesimtireai mare. copiat : www.freakz.ro site.. tot categoriile de pe forum etc. nesimtit ce sa mai
addYTzu
Utilizator înregistrat

Mesaj de addYTzu »

Omen scrie:nesimtireai mare. copiat : www.freakz.ro site.. tot categoriile de pe forum etc. nesimtit ce sa mai
Unde am copiat dupa freakz ba ca nici nu merge site-ul =))))))
Vorbeste si el sa faca posturi
funtwo
Utilizator înregistrat

Mesaj de funtwo »

Omen scrie:nesimtireai mare. copiat : www.freakz.ro site.. tot categoriile de pe forum etc. nesimtit ce sa mai
hahhah cine vorbea spring am vorbit cu shocker nebunule si mi-a explicat si in fine tu uiti de la mana pana la gura :) ai uitat cand shocker tzi-a picat direct forumul ca era totul dupa freakz.ro
Omen
Utilizator înregistrat

Mesaj de Omen »

zici tu ca meo picat site ca am copiat de la ei... esti prost.

http://cs.arenagames.ro/ ah sa sti ca merge site..
funtwo
Utilizator înregistrat

Mesaj de funtwo »

stiu ca merge :) dar site ala care lai dat tu va inkis in cateva zile mai tre sa luam ce avem nevoie si gata :) si acuma momentan ftp nu merge la roguez.ro dar de ce trebuie sa iti dau tzie explicatii nu stiu
shocker
Utilizator înregistrat

Mesaj de shocker »

Freakz.ro e al meu, intr-adevar, seamana cstrike.ro cu freakz.ro cat de cat, dar tin sa va amintesc ca asezarea respectiva in pagina nu e specifica cstrike-ului, mai sunt si alte site-uri care au aceeasi aranjare.
Cat despre continut, ce pot sa zic, e si freakz.ro de CS si DC printre altele, e normal sa vezi aceleasi categorii, noi mai avem si altele pe langa

Insa, revenid la roguez.ro asta, ca sa vedeti cat de mare e prostia, uitati-va in sursa site-ului si o sa vedeti:

Cod: Selectaţi tot

meta name="verify-v1" content="5JPGyxU9x0Dtjy0V0R4rIyyW3vk/3lRo9VLiyKF6mAo="
Tag-ul asta apare si pe freakz.ro, e meta tag-ul pentru contul MEU de Google pentru WebMasters Tools, deci.. da, sa nu mai indraznesti sa zici ca nu ai copiat :)
Ultima oară modificat 07-Noi-2007, 20:21:36 de către shocker, modificat de 2 ori în total.
chessh
Autor de ExtensiiAutor de Extensii
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de chessh »

asa ca moderatori puteti sa inchideti topicul ;)
itStart | DoiBlog.net
Intelligence plus character - that is the goal of true education.
Top-neT
Utilizator înregistrat

Mesaj de Top-neT »

Hahahahah e copiat se vede clar ! daca vreti sa vedeti copii si eu siteul lui si il pun pe un srv free cum a facut si el dovada :

Cod: Selectaţi tot

<!-- Mirrored from www.roguez.ro/ by HTTrack Website Copier/3.x [XR&CO'2007], Thu, 01 Nov 2007 07:01:02 GMT --> <head> <title>Roguez.ro - Aici e totul pe viata si pe moarte,Cine poate poate,Cine nu se da laoparte! </title> <meta>
a folosit HTTrack Website Copier :)))
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”