Respect pt. Open Source, in cazul asta.Membrii sunt rugaţi să respecte copyright-ul celorlalţi utilizatori, site-uri, media etc. Nu se vor afişa link-uri sau cere informaţii de warez, crack-uri, re-printing etc.
www.Liga-1.Com
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
O sa pun langa cel cu traffic un banner PhpFusion.Happy?
Alte pareri despre www.liga-1.com sau http://forum.liga-1.com ?

Alte pareri despre www.liga-1.com sau http://forum.liga-1.com ?
spiridusu e plecat in vacanta !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
-
- Versiune: 2
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Poate nu ai citit, repet:
Cod: Selectaţi tot
Nu ti se pare ca exagerezi cu "alte pareri despre .... " ? In astea 30 ( 300 de posturi ) ai scris de 100 de ori alte pareri despre liga-1....
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Desigur ca nu este singura problema a administratorilor acestui domneniu. Dupa o campanie sustinuta de schimb de bannere si parteneriate, au scos, fara nici un avertisment prealabil, toate bannerele partenerilor si le-au transformat in link-uri. Pacat ! Incepusem sa cred ca sunt seriosi. M-am inselat, dar nu e prima data. Va fi insa ultima data.

- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
dorin,partenerii nostrii au fost anuntati de aceasta modificare.Nu am modificat nimic fara acceptul lor.Daca ai 'urmarit' siteul bannerele au fost scoase treptat in functie de rapiditatea raspunsurilor lor.Din cate stiu eu 3 siteuri nu au fost anuntate (nu stiu exact care) pentru ca am sters din mailuri si nu mai aveam adresele lor de contact.dorin scrie:Dupa o campanie sustinuta de schimb de bannere si parteneriate, au scos, fara nici un avertisment prealabil, toate bannerele partenerilor si le-au transformat in link-uri.
Sa inteleg ca ai un site partener cu noi si nu ai fost anuntat de aceasta modificare?dorin scrie:Pacat ! Incepusem sa cred ca sunt seriosi. M-am inselat, dar nu e prima data. Va fi insa ultima data.p
@CaTaNhA - sunt UP^-uri la topic.
spiridusu e plecat in vacanta !
- PN_Otelul
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Recunosc ca avem probleme... asta e, nu suntem oameni cu experienta. Asteptam sfaturi ca sa scapam de problemedorin scrie:Desigur ca nu este singura problema a administratorilor[...]
๏̯͡๏ BB Codes + ๏̯͡๏ Support în limba română
-
- Versiune: 2
- Nivel phpBB: Experimentat
Si ma rog ce rezolvi cu up-ul asta dupa ce toata comunitatea si-a dat de 5 ori parerea despre site-ul tau ?
Aveti foarte multe probleme in materie de copyright. Sincer v-am admirat template-ul de pe site insa acum vad ca e un template free fara nici o schimbare.Recunosc ca avem probleme... asta e, nu suntem oameni cu experienta