Attachment Mod
Mie nu-mi afiseaza atasamentele in viewtopic si viewforum .In post imi apar optiunile pot sa atasej cu succes dau post si nu apare nimica desi atasamentul exista.Si mai vreau sa va intreb daca ma poate ajuta si pe mine cineva sa fac mod-ul sa functioneze si la private messege ca eu folosesc profil cpanel MOD si nu m-am descurcat sa rezolv si treaba aia. Multumesc !
seelview ai avut dreptate, am facut forumul iar de la zero cu toate mod-urile care le folosesc si acuma totul merge perfect peste tot.Mai putin la attach Mod unde nu creaza thumbnail si imi da urmatoare eroare :
Warning: imagejpeg(): Unable to open '/home2/lafamil/public_html/familia/files/thumbs/t_coperta_o_mare_familie_118.jpg' for writing in /home2/lafamil/public_html/familia/attach_mod/includes/functions_thumbs.php on line 212
Warning: imagejpeg(): Unable to open '/home2/lafamil/public_html/familia/files/thumbs/t_coperta_o_mare_familie_118.jpg' for writing in /home2/lafamil/public_html/familia/attach_mod/includes/functions_thumbs.php on line 212
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Folosesc de ceva vreme Attachment MOD, merge bine, doar ca nu era setat sa faca thumbnails, am impresia ca la instalare parca nu mergea GD2... acum am simtit nevoia thumbnail-urilor.
Am observat ca dimensiunea standard a thumbnail-urilor e de 400x400, am cautat prin tot AP si n-am gasit unde se poate schimba aceasta valoare.
Aveti idee prin ce fiser e tinuta aceasta setare?
as vrea s-o modific la 200x200!
Va multumesc!
L.e. Si inca o intrebare, pentru pozele care deja sunt atasate pe forum se poate crea thumbnail? Sau el se creeaza doar la upload?
Am observat ca dimensiunea standard a thumbnail-urilor e de 400x400, am cautat prin tot AP si n-am gasit unde se poate schimba aceasta valoare.
Aveti idee prin ce fiser e tinuta aceasta setare?
as vrea s-o modific la 200x200!
Va multumesc!
L.e. Si inca o intrebare, pentru pozele care deja sunt atasate pe forum se poate crea thumbnail? Sau el se creeaza doar la upload?