[IDEE] Site-Concept
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- neuron
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Hmm .. e buna fata cu flashul. Putem face o categorie intreaba cu ea. Deci cum am mai spus e timpul ca sa strigem echipa ! Cine se ocupa de modificari . . design si alte lucruri. Deci trebuie de intilnit in vreo retea unde putem sa vorbim toti intrun canal. Nu sunt un mare fan de IRC ( Internet Replay Chat ) insa cred ca acolo va fi mai usor de discutat.
Hosting: BeNnY iti multumesc pentru suportul tau. Si inca ceva de domeniu, am propus .net pentru eu il voi putea cumpara dar daca este .ro (cred ca mai multi vor asta) eu nu voi avea posiblitatea sa transfer cum am mai spus banii pentru ca mai am de trait inca 5 ani ca sa implinesc virsta in care miar oferi un credit ( virsta de care e nevoie - 18 ani).
Cu alte cuvinte eu nu voi avea posiblitatea sa particip laa cumpararea domenului
. Deci pot sa vina toti in echipa (chiar daca nu au cunoasteri de programare sau design .. atunci ei vor putea fi 'developeri' si desigur vor primi ceva in schimb.
Hosting: BeNnY iti multumesc pentru suportul tau. Si inca ceva de domeniu, am propus .net pentru eu il voi putea cumpara dar daca este .ro (cred ca mai multi vor asta) eu nu voi avea posiblitatea sa transfer cum am mai spus banii pentru ca mai am de trait inca 5 ani ca sa implinesc virsta in care miar oferi un credit ( virsta de care e nevoie - 18 ani).
Cu alte cuvinte eu nu voi avea posiblitatea sa particip laa cumpararea domenului