Forum neterminat
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
si daca n-are bani sau nu vrea sa investeasca ca nu stie nici macar daca o sa-i iasa banii investiti ?
mai bine sa inceapa cu host free... si daca reuseste sa faca un forum marisor o sa faca bani ... nu din vanzarea forumului dar din publicitate
... is multe forumuri in romania care castiga din publicitate si sunt cu gazduire+ subdomeniu gratis
mai bine sa inceapa cu host free... si daca reuseste sa faca un forum marisor o sa faca bani ... nu din vanzarea forumului dar din publicitate

- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
daca are de gand sa faca un forum serios, cel mai bine ar fi sa inceapa cu domeniu propriu si hosting platit. Este mult mai bine asa, daca nu vrea sa munceasca degeaba.
<a href="http://www.plodul-gandirii.blogspot.com" title="Cugetari">Cugetari</a>
-
- Utilizator înregistrat
eu am inceput cu un site pe myforum ... dupa o luna am mai facut vreo 3 siteuri in italiana si engleza toate pe host free... 2 din ele erau de jocuri si veneau vreo 30 - 50 pe zi din motoare ... am inceput sa vand publicitate (am scris pe un forum ca vand spatiu de banner) si am facut ceva bani ...
dupa am cumparat un domeniu ... am mai facut ceva bani din publicitate si mi-am mai cumparat inca 2 domenii + hosting ... un domeniul l-am dezvoltat si dupa vreo 2 sapt l-am vandut fara hosting la 70 euro ...
Oricum in vacanta asta nu prea m-am mai ocupat de facut banii ... o sa incep iar cand incepe si scoala
... oricum eu primul site (forum) l-am avut pe myforum acum un an si vreo 2 luni
... acu mai am vreo 5 domenii si 2 hostinguri...
Din cat am scris sus am vrut sa zic ca eu am inceput exact ca Good
dupa am cumparat un domeniu ... am mai facut ceva bani din publicitate si mi-am mai cumparat inca 2 domenii + hosting ... un domeniul l-am dezvoltat si dupa vreo 2 sapt l-am vandut fara hosting la 70 euro ...
Oricum in vacanta asta nu prea m-am mai ocupat de facut banii ... o sa incep iar cand incepe si scoala

Din cat am scris sus am vrut sa zic ca eu am inceput exact ca Good
- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
Good, nu s-a nascut nimeni invatat. Incepi pe host gratuit ca sa inveti, dar sa nu crezi ca vei face mare lucru; te limiteaza prea mult.
Cand am spus "sa nu muncesti degeaba", m-am referit la faptul ca se pierd multe la mutarea de pe un domeniu pe altul (backlinkuri, paginile indexate de motoarele de cautare etc). Asta se simte cel mai tare atunci cand te muti de pe un host gratuit pe unul platit, cu domeniu propriu.
Cand am spus "sa nu muncesti degeaba", m-am referit la faptul ca se pierd multe la mutarea de pe un domeniu pe altul (backlinkuri, paginile indexate de motoarele de cautare etc). Asta se simte cel mai tare atunci cand te muti de pe un host gratuit pe unul platit, cu domeniu propriu.
<a href="http://www.plodul-gandirii.blogspot.com" title="Cugetari">Cugetari</a>