www.thebestman.myforum.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
thecrewstyle
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de thecrewstyle »

mariushca. foloseste forumul de suport de la myforum. Acolo iti explica clar cum sa schimbi rankul;) foloseste search :)
L.E. http://www.support.myforum.ro/ranguri-r ... -vt10.html
Comunitatea What's Funny
xploud
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de xploud »

Pei pe myforum.ro ai acces la ftp?
Shara
Fost coleg

Mesaj de Shara »

mariushca scrie:macar am facut si eu ceva... macar nu sunt un but ok? gata sa terminam cu off-topicurile ;) m-am chinuit si asa sa fac un forum si sa stii ca in gandul meu vreau sa fac cat mai frumos forumul ... asta sa o banuiesti si tu :evil: :x :shock:
Esti cu adevarat cel mai but utilizator pe care l-am vazut aici de 7 luni de cand sunt pe forumurile acestea.

xploud : Stiu Pafile DB de pe phpbb.ro nu are tutorial de instalare...Mai era un mod dar nu mai imi aduc aminte cum se numea...daca vrei cauta pe www.phpbbhacks.com
mariushca : multumesc frumos ... da-mi un PM cu id-ul tau poate vrei sa fim prieteni

Vrei un comment despre aceasta faza ? Nu mai dau ca se intelege de la sine.

Sa nu mai pomenesc de injuriile adresate intr-un singur post; 4 la numar, urmate fiecare de scuzele de rigoare ( de parca ar mai conta ).
Daca eu te fac pe tine cu ou si otet, apoi imi cer scuze ca te-am facut in toate felurile posibile, apoi te mai iau la o serie si tot asa, mai conteaza ? (vorbind despre un post pe internet).

Forumul tau este ca si tine, IN PLUS pe multele forumuri/site-uri de pe internet.

Mai bine gaseste-ti o intrebuintare serioasa, nu "rasaritul" din spatele monitorului si impartasirea vastei tale culturi generale.

Ce se va intampla in continuare ?
VEI FI SUSPENDAT pentru grave incalcari ale regulamentului (vei avea posibilitatea sa-ti cauti un "SAIT" mai super, nu ai de ce sa te plangi).

Ce iti propun eu ?
Incearca sa-ti schimbi rationamentul ca e ceva in neregula pe acolo. Probabil conceptiile si comunicarea, astea sunt problemele tale principale.

Ce ai putea sa faci ?
Dupa suspendare ai putea sa te reintorci, in caz de ti-ai invatat lectia, si sa incerci sa inveti ceea ce nu sti, sa te informezi s.a.m.d., si sa accepti o critica nu te ataci pana in ultimul hal.

C'ya, mai vorbim dupa suspendare, daca o mai fi rostul.
xploud
Utilizator înregistrat

Mesaj de xploud »

Frumos ! :D Ma si miram ca nu a aparut un admin sau un moderator care sa zica ca este suspendat :lol:
onutzu
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.1.1
Server: UNIX/Linux

Mesaj de onutzu »

cam simplu .. :-" ...
Dant3
Utilizator înregistrat

Mesaj de Dant3 »

Simplu si ciudat :shock:
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Ban 7 zile mariushca pt. injuraturi, double post...
Lord
Utilizator înregistrat

Mesaj de Lord »

Naspa ! :wink:
Silvers
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5

Mesaj de Silvers »

Director Web : www.trafic.dublu.org , mai sunt cateva forumuri ... ai si un banner sa pui in header sau footer ;)

Eu zic sa ii mai dati o sansa ... de 2 zile s-a apucat .. dar tot nu inteleg injuraturiile si comportamentul :P
Nu prea mai sunt activ pe forumul phpBB, insa ma gasiti pe blog.
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”