Esti cu adevarat cel mai but utilizator pe care l-am vazut aici de 7 luni de cand sunt pe forumurile acestea.
xploud : Stiu Pafile DB de pe phpbb.ro nu are tutorial de instalare...Mai era un mod dar nu mai imi aduc aminte cum se numea...daca vrei cauta pe www.phpbbhacks.com
mariushca : multumesc frumos ... da-mi un PM cu id-ul tau poate vrei sa fim prieteni
Vrei un comment despre aceasta faza ? Nu mai dau ca se intelege de la sine.
Sa nu mai pomenesc de injuriile adresate intr-un singur post; 4 la numar, urmate fiecare de scuzele de rigoare ( de parca ar mai conta ).
Daca eu te fac pe tine cu ou si otet, apoi imi cer scuze ca te-am facut in toate felurile posibile, apoi te mai iau la o serie si tot asa, mai conteaza ? (vorbind despre un post pe internet).
Forumul tau este ca si tine, IN PLUS pe multele forumuri/site-uri de pe internet.
Mai bine gaseste-ti o intrebuintare serioasa, nu "rasaritul" din spatele monitorului si impartasirea vastei tale culturi generale.
Ce se va intampla in continuare ?
VEI FI SUSPENDAT pentru grave incalcari ale regulamentului (vei avea posibilitatea sa-ti cauti un "SAIT" mai super, nu ai de ce sa te plangi).
Ce iti propun eu ?
Incearca sa-ti schimbi rationamentul ca e ceva in neregula pe acolo. Probabil conceptiile si comunicarea, astea sunt problemele tale principale.
Ce ai putea sa faci ?
Dupa suspendare ai putea sa te reintorci, in caz de ti-ai invatat lectia, si sa incerci sa inveti ceea ce nu sti, sa te informezi s.a.m.d., si sa accepti o critica nu te ataci pana in ultimul hal.
C'ya, mai vorbim dupa suspendare, daca o mai fi rostul.