PHP Warning: File upload error - unable to create a temporar

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
BuGsY
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: Am o problema

Mesaj de BuGsY »

love scrie:PHP Warning: File upload error - unable to create a temporary file in Unknown on line 0
Aceasta eroare se datoreaza clasei Upload care are legatura cu directorul UPLOAD_TMP_DIR
Incearca sa iei legatura cu cei de la Yahoo, ei vor trebui sa iti dea raspunsurile.
Unul dintre motive l-ar putea constitui marimea mare a fisierului, incearca sa-l imparti in doua (nu conteaza, unde il desparti, tabelele si inserarile acestora se vor completa) prima data pui primul fisier iar apoi cea de-a doua jumatate :D
Utilizator înregistrat

Mesaj de love »

Am mai gasit o "buba"
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : /forum/includes/emailer.php
O rezolvare ?
Multumesc !
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

love scrie:Am mai gasit o "buba"
Failed sending email :: PHP ::
:D :D Tocmai pentru ca ai mai gasit o "buba", ar fi trebuit sa deschizi un topic separat!
Acea "buba" se datoreaza faptului ca php-ului i se restrictioneaza accesul la smtp. Tu poti avea acces la smtp cu Expres-ul sa zicem.. dar php-ul tau este restrictionat.
love
Utilizator înregistrat

Mesaj de love »

True ... true da totusi care e rezolvarea ?
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Verifica in conditiile tehnice daca pachetul cumparat ofera serviciul de mesagerie. Daca nu stii unde sa cauti sau nu esti sigur, intreaba pe mail la serviciul tehnic. Adresa trebuie sa fie in emailul primit la cumpararea pachetului.
love
Utilizator înregistrat

Mesaj de love »

Mersi da nu m-ai ajutat ... si mai am o problema ca nu ma lasa sa sterg userii din baza de date ( ma duc la Management aleg useru apoi ii dau sa stearga utilizatorul si nu o face ) ce nu e in regula ? Si inca ceva am deschis topicu asta intreband de ce nu ma lasa baza de date sa imi sui sus o veche baza de date si nime nu mi-a raspuns ... stiti careva care e problema ?
Mersi fain pt toate informatiile !
danielt

Re: Am o problema

Mesaj de danielt »

love scrie:Am si eu un forum instalat pe Yahoo Small Business . Au ei install-ul deci nu cred ca am gresit nimic la instalare . Problema apare cand vreau sa upgradez o fosta baza de date ( phpbb_db_backup.sql ) m-am uitat il logs si am gasit mesaju asta
[29-Dec-2003 20:49:51] PHP Warning: File upload error - unable to create a temporary file in Unknown on line 0
Deci cum pot sa sui inapoi lista mebrilor cu toate posturile lor ? Unde e "buba" ? :oops:
Mesajul arata ca nu poti face upload prin http. Procedura de upload este urmatoarea: se copiaza fisierul de pe pc-ul tau intr-un director temporar de unde ulterior se copiaza in directorul dorit... daca este cazul. In cazul tau uploadul se opreste la primul pas... Asa cum a spus deja BuGsY trebuie luat legatura cu serviciul tehnic de la Yahoo sau sa cauti in forumul/lista lor de discutie.

Incearca sa instalezi utilitarul phpmyadmin si prin intermediul lui sa faci restaurarea bazei de date.
danielt

Mesaj de danielt »

love scrie:... si mai am o problema ca nu ma lasa sa sterg userii din baza de date ( ma duc la Management aleg useru apoi ii dau sa stearga utilizatorul si nu o face ) ce nu e in regula ?
Ce mesaj de eroare apare?
love
Utilizator înregistrat

Mesaj de love »

danielt scrie:
love scrie:... si mai am o problema ca nu ma lasa sa sterg userii din baza de date ( ma duc la Management aleg useru apoi ii dau sa stearga utilizatorul si nu o face ) ce nu e in regula ?
Ce mesaj de eroare apare?
Problema e ca nu apare nici un mesaj ma duce la Management atat tot dupa care pot selecta iar utilizatorul fara sa il fi sters ...
bogdan
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

eu iti recomand "cu caldura" o instalare a unui forum curat (in paralel eventual) si pe acest forum sa incerci operatiile ce nu iti merg... daca nici asa nu merge ia legatura cu cei de la tehnic la la Yahoo si cere-le acolo ajutor pentru ca tine de hosting :idea:

Succes
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”