A cazut site-ul phpbb.com

Discuţii libere referitoare la forumul phpBB şi comunitatea phpBB Romania.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Si e cea mai buna modalitatea de a-l testa, consultand apoi logurile si reparand bugurile.
dojo
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de dojo »

Asta cam asa este. Nimic mai eficient decat sa ai cateva zeci de mii de testeri pe forum :)

Acest nou skin mi-a dat deja niste idei pentru un forum de al meu. Numai sa am timp.

Exista deja discutii in alte locatii de specialitate, ca si-ar fi dorit sa arate dafault in ideea in care sa stii cum arata forum-ul in mod normal. Eu merg insa pe unicitate in design si consider ca arata foarte bine asa ... si alte comunitati de dezvoltare, pentru alte script-uri, ar trebui sa ia exemplu si sa munceasca la template, ca sunt cateva oribile ca default (SMF si VB imi vin in minte, pentru defectuoasa alegere de combinatii coloristice si calitatea slaba a imaginilor si icon-urilor).

oricum .. este un pas urias consider eu si sper ca acest lucru va accelera implementarea si lansarea "pe oficial" a noii versiuni phpBB, care va da un sut in sezut multor altor sisteme atat de laudate in acest moment.

I-am zapacit deja de cap pe toti cei din marile forum-uri de community admins in ideea in care, desi am licenta VB si situri pe cam toate marile script-uri, tot phpBB imi este cel mai drag. Si problema cea mare este ca sunt si destul de obraznica :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre phpBB”