Scuze, dar numele de utilizator introdus, exista deja.
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
La mine nu se arata tot la fel de simplu.. Imi apare problema asta chiar acum, intru de pe alt comp de pe care nu am mai accesat forumul si imi da eroarea asta la inregistrare. Mi-a mai facut asa dar apoi a mers. Acum am vrut sa verific ceva si vad ca-mi apare iar. Am dat si logout si tot imi apare. De ce face asa?
Scuze, dar numele de utilizator introdus, exista deja.
Si iarasi ceva mici probleme. La mine pe forum cind vrea cineva sa se inregistreze, apare prima dta conditiile care trebuiesc bifate, jos, cum ca am peste 13 ani. Cind se clik , ca DA, apare textul Scuze, dar numele de utilizator introdus, exista deja , iar respectivul nici macar nu a facut vreo precizare. Ce se intimpla, ca vor multi sa vina la noi pe forum, dar nu se pot inregistra.
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Cea mai buna varianta care imi vine in minte este cea k tu (sau cine a facut forumul) ai facut anumite modificari si nu ai terminat ceea ce ai inceput. De ce cred asta ? Vezi k jos la Cine e online apare o secventa de cod care nu a fost folosita cum trebuie.
Mai gandeste-te ce modificari ai mai facut si poate iti dai seama ce s-a intamplat.
Cod: Selectaţi tot
_ONLINE}" />
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Ce imi place la forumul tau este ca sunt invizibil:
Vezi daca mai ai utilizatorul Anonymous in baza de date. Daca nu mai exista, ruleaza:In total aici sunt 0 utilizatori conectati : 0 Inregistrati, 0 Ascunsi si 0 Vizitatori
Cod: Selectaţi tot
INSERT INTO `phpbb_users` VALUES (-1, 0, 'Anonymous', '', 0, 0, 0, 1064818232, 0, 0, '0.00', NULL, '', '', 0, 0, 0, NULL, 0, 0, 0, 1, 1, 1, 0, 1, 0, 1, 0, NULL, '', 0, '', '', '', '', '', NULL, '', '', '', '', '', '', '');
Astazi am reusit sa fac rost de datele hostului, unde e domeniul inregistrat, dar:
1-totul e in engleza, si mai bine ar fii fost pt. mine in germana sa fie.
2-habarnu am unde sa caut Anonymosul asta. In care banca de date, ca sint date peste date, si daca deschid ceva si modific, aia mi-e pita.
3- pe unde sa ma mai uit ca in sfirsit sa se poata inregistra userii, fara sa primeasca respingerea binecunoscuta.
4- pe anumite grupe din forumuri, nu se mai poate baga Atacheuri.
5- e catastrofa mare, ce sa mai.
Azi am vorbit cu cel care se ocupa de forum, si sa dat de gol, ca chiar asa de istetz in ale programarii nu este. Nu stiu ce sa mai fac.
Caut un dibaci, care sa puna la punct forumul, dar nu gasesc deloc.
Care dintre voi, programatorii, puteti sa faceti un pui de bine sa ma ajutati si pe mine.
Nu mai stiu unde sa cer ceva.
1-totul e in engleza, si mai bine ar fii fost pt. mine in germana sa fie.
2-habarnu am unde sa caut Anonymosul asta. In care banca de date, ca sint date peste date, si daca deschid ceva si modific, aia mi-e pita.
3- pe unde sa ma mai uit ca in sfirsit sa se poata inregistra userii, fara sa primeasca respingerea binecunoscuta.
4- pe anumite grupe din forumuri, nu se mai poate baga Atacheuri.
5- e catastrofa mare, ce sa mai.
Azi am vorbit cu cel care se ocupa de forum, si sa dat de gol, ca chiar asa de istetz in ale programarii nu este. Nu stiu ce sa mai fac.
Caut un dibaci, care sa puna la punct forumul, dar nu gasesc deloc.
Care dintre voi, programatorii, puteti sa faceti un pui de bine sa ma ajutati si pe mine.
Nu mai stiu unde sa cer ceva.