Resicronizare....
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Informatiile referitoare la timpul/modul/conditiile de activare a unui cont pe un server gratuit, se afla de pe acel site, sau din emailurile primite de la suportul tehnic. Daca exista ceva nelamuriri sau apar erori ce tin de server, intrebarile trebuie puse administratorilor acelui server. Pe acest forum nu poti afla decat informatii aproximative... despre conditiile oferite de un server sau altul.AgLiAn scrie: Pana la urma phpbb.ro pentru ce e? Eu cred ca e pentru a ajuta pe cei ce vor sa`ti faca un forum, dar nu reusesc din prima [a doua, a treia...] pentru ca dau de anumite piedici.
Acel cineva trebuie sa aiba grija singur ce face si de unde ia informatiile. Daca vede ca ceea ce am postat eu este o intrebare, cred ca va astepta sa se raspunda la ea si in functie de raspuns va actiona si el...
Cam cate zile se asteapta pana la activarea bazei de date?
Hava a nice day!
Forumul este destinat cu precadere intrebarilor legate de forumul phpBB

-
- Utilizator înregistrat
- Server: Windows
...?
Oke, mersi de raspunsul de la prima intrebare.
Dar... totusi forumul care`l fac o sai aiba destui "clienti"
Ce anume trebuie sa mai fac, trebuie sa mai fac si un site pentru a`mi activa baza de date? Ar fi chiar aberant [parerea mea]
Have a nice day!
si inca ceva... cand scriu un mesaj.... ce comanda e [in cod bb] ca sa scriu pe centru, adica <center>text</center>, am incercat cu text, dar nu mi`l ia... Care e codu` BB pentru a scrie pe centru?
Have a nice day inca o data!
Oke, mersi de raspunsul de la prima intrebare.
Dar... totusi forumul care`l fac o sai aiba destui "clienti"
Ce anume trebuie sa mai fac, trebuie sa mai fac si un site pentru a`mi activa baza de date? Ar fi chiar aberant [parerea mea]
Have a nice day!
si inca ceva... cand scriu un mesaj.... ce comanda e [in cod bb] ca sa scriu pe centru, adica <center>text</center>, am incercat cu text, dar nu mi`l ia... Care e codu` BB pentru a scrie pe centru?
Have a nice day inca o data!
-
- Utilizator înregistrat
Tocmai, eu am pus o intrebare, iar dorin s`a luat de mine...danielt scrie:Informatiile referitoare la timpul/modul/conditiile de activare a unui cont pe un server gratuit, se afla de pe acel site, sau din emailurile primite de la suportul tehnic. Daca exista ceva nelamuriri sau apar erori ce tin de server, intrebarile trebuie puse administratorilor acelui server. Pe acest forum nu poti afla decat informatii aproximative... despre conditiile oferite de un server sau altul.AgLiAn scrie: Pana la urma phpbb.ro pentru ce e? Eu cred ca e pentru a ajuta pe cei ce vor sa`ti faca un forum, dar nu reusesc din prima [a doua, a treia...] pentru ca dau de anumite piedici.
Acel cineva trebuie sa aiba grija singur ce face si de unde ia informatiile. Daca vede ca ceea ce am postat eu este o intrebare, cred ca va astepta sa se raspunda la ea si in functie de raspuns va actiona si el...
Cam cate zile se asteapta pana la activarea bazei de date?
Hava a nice day!
Forumul este destinat cu precadere intrebarilor legate de forumul phpBB
Ceea ce a postat eu nu a fost o informatie.. ma repet, a fost o intrebare!dorin scrie: Nu mai posta informatii de genul asta in public, e posibil ca cineva sa vrea sa le foloseasca la fel ca tine sau pentru distractie
Respecta si vei fi respectat!
Have a nice day!
- danielt
- Versiune: 3.0.5
Alinierea textului nu se numara printre tagurile codului BB implementat in forum. Vezi si: Pot să îmi adaug propriile balize (tag-uri)?AgLiAn scrie:si inca ceva... cand scriu un mesaj.... ce comanda e [in cod bb] ca sa scriu pe centru, adica <center>text</center>, am incercat cu text, dar nu mi`l ia... Care e codu` BB pentru a scrie pe centru?
Poti insa folosi codul HTML pentru a formata textul cum doresti. Trebuie doar sa debifezi Dezactivează codul HTML în acest mesaj din Profil.
-
- Utilizator înregistrat
Back...
Acuma... ei m`au pus sa intru pe... as.ro/sql ... am intrat m`am logat, dar nu prea am inteles ce`i acolo..
Trebuie sa fac vre`o setare, sa activez/dezactivez ceva?
Am si instalat forumul, numai ca dupa ce am dat instal, s`a instalat, totusi a aparut un mesaj de eroare:
Acest mesaj era deasupra Welcome to phpBB 2 Installation
Your admin username has been created. At this point your basic installation is complete. You...
Ce poate insemna asta?
..
Dupa ce i`am dat Finis instal, mi`a aparut iar pagina de instal.!
Oare sa fie de la faptul ca forumul l`am tras in calea /phpbb2 iar eu am vrut sa`l instalez in /forum ?
Have a nice day!
-------------------------------------------------------------------------------
Si inca ceva. Stilul forumului este SubSilver, iar eu vreau sa`l modific in MissionImpossible. Ce trebuie sa fac? Ce trebuie sa modific? Pot sa modific stilul forumului din SubSilver in MissionImpossible dupa ce forumul a fost instalat?
Have a nice day [again]
Ieri am trimis mail, iar azi am si primit raspuns: baza de date activata! Nu mi se pare un raspuns venit greu, ba din contro, chiar foarte repede!mihaitza scrie:În ultima perioadă se aprobă foarte greu, primeşti pe mail;
Acuma... ei m`au pus sa intru pe... as.ro/sql ... am intrat m`am logat, dar nu prea am inteles ce`i acolo..
Am si instalat forumul, numai ca dupa ce am dat instal, s`a instalat, totusi a aparut un mesaj de eroare:
Warning: ftp_put(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 43867 is not allowed to access /tmp/cfgPILugZ owned by uid 48 in /home/sabotaj/phpBB2/install/install.php on line 569
Warning: unlink(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 43867 is not allowed to access /tmp/cfgPILugZ owned by uid 48 in /home/sabotaj/phpBB2/install/install.php on line 573
Acest mesaj era deasupra Welcome to phpBB 2 Installation
Your admin username has been created. At this point your basic installation is complete. You...
Ce poate insemna asta?
..

Oare sa fie de la faptul ca forumul l`am tras in calea /phpbb2 iar eu am vrut sa`l instalez in /forum ?
Have a nice day!
-------------------------------------------------------------------------------
Si inca ceva. Stilul forumului este SubSilver, iar eu vreau sa`l modific in MissionImpossible. Ce trebuie sa fac? Ce trebuie sa modific? Pot sa modific stilul forumului din SubSilver in MissionImpossible dupa ce forumul a fost instalat?
Have a nice day [again]
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- procedura de instalare generala o gasesti aici: kb.php?mode=article&k=17AgLiAn scrie: Acuma... ei m`au pus sa intru pe... as.ro/sql ... am intrat m`am logat, dar nu prea am inteles ce`i acolo..
Am si instalat forumul, numai ca dupa ce am dat instal, s`a instalat, totusi a aparut un mesaj de eroare:Warning: ftp_put(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 43867 is not allowed to access /tmp/cfgPILugZ owned by uid 48 in /home/sabotaj/phpBB2/install/install.php on line 569
Warning: unlink(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 43867 is not allowed to access /tmp/cfgPILugZ owned by uid 48 in /home/sabotaj/phpBB2/install/install.php on line 573
- procedura de instalare pentru as.ro o gasesti aici: kb.php?mode=article&k=18
Nota: pentru probleme legate de erorile de mai sus ia legatura cu cei de la tehnic de la as.ro !
raspunsul e da si e continut in f. multe subiecte de prin forum ... trebuia doar sa dai o cautare: viewtopic.php?t=595AgLiAn scrie: Si inca ceva. Stilul forumului este SubSilver, iar eu vreau sa`l modific in MissionImpossible. Ce trebuie sa fac? Ce trebuie sa modific? Pot sa modific stilul forumului din SubSilver in MissionImpossible dupa ce forumul a fost instalat?