Resicronizare....

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

poti sa lasi fisierele de la forum pe server ca nu se intampla nimic....apoi cand te anunta pe mail ca ai baza de date activa poti sa incepi procedura de instalare...
dar cei de la as.ro nu permit folosirea unui domeniu doar pentru un forum ...
danielt
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de danielt »

AgLiAn scrie: Pana la urma phpbb.ro pentru ce e? Eu cred ca e pentru a ajuta pe cei ce vor sa`ti faca un forum, dar nu reusesc din prima [a doua, a treia...] pentru ca dau de anumite piedici.
Acel cineva trebuie sa aiba grija singur ce face si de unde ia informatiile. Daca vede ca ceea ce am postat eu este o intrebare, cred ca va astepta sa se raspunda la ea si in functie de raspuns va actiona si el...
Cam cate zile se asteapta pana la activarea bazei de date?
Hava a nice day!
Informatiile referitoare la timpul/modul/conditiile de activare a unui cont pe un server gratuit, se afla de pe acel site, sau din emailurile primite de la suportul tehnic. Daca exista ceva nelamuriri sau apar erori ce tin de server, intrebarile trebuie puse administratorilor acelui server. Pe acest forum nu poti afla decat informatii aproximative... despre conditiile oferite de un server sau altul.

Forumul este destinat cu precadere intrebarilor legate de forumul phpBB :-)
AgLiAn
Utilizator înregistrat
Server: Windows

Mesaj de AgLiAn »

...?
Oke, mersi de raspunsul de la prima intrebare.
Dar... totusi forumul care`l fac o sai aiba destui "clienti"
Ce anume trebuie sa mai fac, trebuie sa mai fac si un site pentru a`mi activa baza de date? Ar fi chiar aberant [parerea mea]
Have a nice day!
si inca ceva... cand scriu un mesaj.... ce comanda e [in cod bb] ca sa scriu pe centru, adica <center>text</center>, am incercat cu text, dar nu mi`l ia... Care e codu` BB pentru a scrie pe centru?
Have a nice day inca o data!
AgLiAn
Utilizator înregistrat

Mesaj de AgLiAn »

danielt scrie:
AgLiAn scrie: Pana la urma phpbb.ro pentru ce e? Eu cred ca e pentru a ajuta pe cei ce vor sa`ti faca un forum, dar nu reusesc din prima [a doua, a treia...] pentru ca dau de anumite piedici.
Acel cineva trebuie sa aiba grija singur ce face si de unde ia informatiile. Daca vede ca ceea ce am postat eu este o intrebare, cred ca va astepta sa se raspunda la ea si in functie de raspuns va actiona si el...
Cam cate zile se asteapta pana la activarea bazei de date?
Hava a nice day!
Informatiile referitoare la timpul/modul/conditiile de activare a unui cont pe un server gratuit, se afla de pe acel site, sau din emailurile primite de la suportul tehnic. Daca exista ceva nelamuriri sau apar erori ce tin de server, intrebarile trebuie puse administratorilor acelui server. Pe acest forum nu poti afla decat informatii aproximative... despre conditiile oferite de un server sau altul.

Forumul este destinat cu precadere intrebarilor legate de forumul phpBB :-)
Tocmai, eu am pus o intrebare, iar dorin s`a luat de mine...
dorin scrie: Nu mai posta informatii de genul asta in public, e posibil ca cineva sa vrea sa le foloseasca la fel ca tine sau pentru distractie
Ceea ce a postat eu nu a fost o informatie.. ma repet, a fost o intrebare!
Respecta si vei fi respectat!
Have a nice day!
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Daca tu ai inteles ca m-am luat de tine e treaba ta.
Pentru securitatea subdomeniului tau iti spun inca o data ca informatii privind numele de utilizator si/sau parola nu se fac de obicei publice, dar daca tu vrei asta e problema ta :D
danielt

Mesaj de danielt »

AgLiAn scrie:si inca ceva... cand scriu un mesaj.... ce comanda e [in cod bb] ca sa scriu pe centru, adica <center>text</center>, am incercat cu text, dar nu mi`l ia... Care e codu` BB pentru a scrie pe centru?
Alinierea textului nu se numara printre tagurile codului BB implementat in forum. Vezi si: Pot să îmi adaug propriile balize (tag-uri)?

Poti insa folosi codul HTML pentru a formata textul cum doresti. Trebuie doar sa debifezi Dezactivează codul HTML în acest mesaj din Profil.
danielt

Mesaj de danielt »

AgLiAn scrie:Tocmai, eu am pus o intrebare, iar dorin s`a luat de mine...
Tu ai scris o inrebare iar Dorin te-a sfatuit sa nu publici datela tale confidentiale despre cont! Adica: nume de utilizator, numele bazei de date etc.

Oricum pentru siguranta le-am sters eu :-)
AgLiAn
Utilizator înregistrat

Mesaj de AgLiAn »

Mersi de ajutor... dar nu cred ca reusea cineva sa intre pe cont, pentru ca dupa acel 187 mai veneau inca 10 [zece] cifre... asa ca... peace! :lol: :lol: :lol:
Sa`l vad pe acela care`mi sparge parola, ii dau ce vrea ea [el]! :P
Have a nice day!
AgLiAn
Utilizator înregistrat

Mesaj de AgLiAn »

Back...
mihaitza scrie:În ultima perioadă se aprobă foarte greu, primeşti pe mail;
Ieri am trimis mail, iar azi am si primit raspuns: baza de date activata! Nu mi se pare un raspuns venit greu, ba din contro, chiar foarte repede!
Acuma... ei m`au pus sa intru pe... as.ro/sql ... am intrat m`am logat, dar nu prea am inteles ce`i acolo..
Trebuie sa fac vre`o setare, sa activez/dezactivez ceva?
Am si instalat forumul, numai ca dupa ce am dat instal, s`a instalat, totusi a aparut un mesaj de eroare:
Warning: ftp_put(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 43867 is not allowed to access /tmp/cfgPILugZ owned by uid 48 in /home/sabotaj/phpBB2/install/install.php on line 569

Warning: unlink(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 43867 is not allowed to access /tmp/cfgPILugZ owned by uid 48 in /home/sabotaj/phpBB2/install/install.php on line 573

Acest mesaj era deasupra Welcome to phpBB 2 Installation

Your admin username has been created. At this point your basic installation is complete. You...

Ce poate insemna asta?
.. :( Dupa ce i`am dat Finis instal, mi`a aparut iar pagina de instal.!
Oare sa fie de la faptul ca forumul l`am tras in calea /phpbb2 iar eu am vrut sa`l instalez in /forum ?
Have a nice day!
-------------------------------------------------------------------------------
Si inca ceva. Stilul forumului este SubSilver, iar eu vreau sa`l modific in MissionImpossible. Ce trebuie sa fac? Ce trebuie sa modific? Pot sa modific stilul forumului din SubSilver in MissionImpossible dupa ce forumul a fost instalat?
Have a nice day [again]
bogdan
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

AgLiAn scrie: Acuma... ei m`au pus sa intru pe... as.ro/sql ... am intrat m`am logat, dar nu prea am inteles ce`i acolo..
Trebuie sa fac vre`o setare, sa activez/dezactivez ceva?
Am si instalat forumul, numai ca dupa ce am dat instal, s`a instalat, totusi a aparut un mesaj de eroare:
Warning: ftp_put(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 43867 is not allowed to access /tmp/cfgPILugZ owned by uid 48 in /home/sabotaj/phpBB2/install/install.php on line 569

Warning: unlink(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 43867 is not allowed to access /tmp/cfgPILugZ owned by uid 48 in /home/sabotaj/phpBB2/install/install.php on line 573
- procedura de instalare generala o gasesti aici: kb.php?mode=article&k=17
- procedura de instalare pentru as.ro o gasesti aici: kb.php?mode=article&k=18

Nota: pentru probleme legate de erorile de mai sus ia legatura cu cei de la tehnic de la as.ro !
AgLiAn scrie: Si inca ceva. Stilul forumului este SubSilver, iar eu vreau sa`l modific in MissionImpossible. Ce trebuie sa fac? Ce trebuie sa modific? Pot sa modific stilul forumului din SubSilver in MissionImpossible dupa ce forumul a fost instalat?
raspunsul e da si e continut in f. multe subiecte de prin forum ... trebuia doar sa dai o cautare: viewtopic.php?t=595
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”