Despre phpBB.ro

Discuţii libere referitoare la forumul phpBB şi comunitatea phpBB Romania.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Scrie răspuns
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de danielt »

Multumesc de observatie, am rezolvat ;-)
flowers
Server: Windows

Despre phpBB.ro

Mesaj de flowers »

Initial am vrut sa scriu in topic Erori in traducerea forumului in romana !, dar m-am gandit ca nu sunt greseli de traducere, ci de limba romana.

Ce am vanat pt. voi astazi?

Cum pot adăuga un contor de monitorizare în partea inferioră a forumului?
Descriere Cum să rezolvi problemele apărute atunci când vrei să instalezi un script de monotorizare a forumului în footer
Cod:
include "includes/monotoizare.inc";
3. Creezi un fişier inc cu un editor de text (ex. Notepad) sub acest nume dat aici (monotorizare.inc)
4. În acesta adaugi codul HTML primit de la firma de monotorizare. Aici poţi pune şi centrarea scriptului de monotorizare
după care adaugi codul primit de la firma de monotorizare.

Si acum ce zice DEX:

MONITORIZÁRE, monitorizări, s.f. Acţiunea de a monitoriza. – V. monitoriza.
Trimis de laura , 2004-06-04. Sursa: DEX '98

MONITORIZÁ, monitorizez, vb. I. Tranz. A supraveghea prin intermediul monitorului2 (2) sau al altui aparat specializat. – Monitor2 + suf. -iza (după engl. monitor).
Trimis de laura , 2004-06-04. Sursa: DEX '98

[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Ultima oară modificat 15-Oct-2005, 14:25:39 de către flowers, modificat de 5 ori în total.
flowers

Mesaj de flowers »

Daca tot v-ati apucat de corectat, de ce nu o faceti pana la capat? Ca raspuns la Forumul phpBB.ro referitor la cuvantul "ultimele".

Regulament forum
Pentru a citi ultimile anunţuri şi regulamentul forumului accesaţi forumul: Anunturi.

DEX:

ÚLTIM, -Ä‚, ultimi, -e, adj. Care este cel din urmă (dintr-o serie de elemente spaţiale, temporale, valorice); care se află la sfârşit, în urma unei serii. A sosit ultimul. Ultima carte.Ultima oră = rubrică având cele mai noi ştiri dintr-o gazetă. – Din lat. ultimus, it. ultimo.
Trimis de ana_zecheru , 2002-06-12. Sursa: DEX '98
bogdan
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

multam pentru sesizare !

normal ca mai sunt scapari (graba, comoditate - copy/paste in cazul cu monotorizarea) si in timp cu ajutorul vostru o sa le corectam.

PS. bun si dex-ul asta la ceva ;-)
flowers

Mesaj de flowers »

Eu nu am facut atentionarile ca sa arat vai ce greseli sunt pe forum si ce destept sunt eu. Le-am facut pt. ca sunteti o comunitate care traieste si se dezvolta, plus ca ma simt oarecum dator. Am pus pe net niste forumuri phpBB si am economisit datorita voua o groaza de timp. N-am mai stat sa gasesc singur raspunsuri la unele intrebari, le-am avut aici.

Chestia cu DEX-ul... hihi :lol: Am vrut ca caut "monitorizare" in dictionar, dar aici unde stau am o editie din '58, aia noua e in cealalta casa. Si m-am gandit, mha, daca tot am teava de net, n-o fi si ceva online? Si a fost...

O sa mai apar din cand in cand atunci cand gasesc greseli, sper sa va fie de folos. O sa scriu despre cele flagrante, nu stau de virgule...

Bafta!
bogdan
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

flowers scrie:O sa mai apar din cand in cand atunci cand gasesc greseli, sper sa va fie de folos. O sa scriu despre cele flagrante, nu stau de virgule...
multumim inca o data !

de acord cu tine si te mai asteptam pe la noi ;-)
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Am gasit si eu una... nu prea mare.. chiar minora

dload.php?action=file&file_id=66
...către topicuri doar atunci câns sunt create nu şi atunci...
flowers

Mesaj de flowers »

In partea de sus a forumului "Alege o secţiune" s-a strecurat o greseluta.
Membrii se scrie cu 1 i. Articolul hotarat "i" de la sfarsit apare in alte imprejurari (ex. cand este urmat de un adjectiv: membrii nostri.)

MÉMBRU, -Ä‚, membri, -e, subst. 1. S.n. (Adesea la pl.) Fiecare dintre părţile exterioare, articulate ale trupului omului sau animalului, care au rol important în îndeplinirea unor funcţii de relaţie; mădular. ◊ Membru-fantomă = senzaţie anormală de prezenţă a unui membru sau segment de membru care au fost amputate. Membru superior = mână. Membru inferior = piciorul omului. ♦ Penis. 2. S.m. şi f. Persoană care face parte dintr-o colectivitate (organizată); fiecare dintre persoanele sau unităţile care fac parte dintr-o grupare sau o organizaţie socială, politică etc., considerată în raport cu acestea; mădular. 3. S.m. Fiecare dintre cele două părţi ale unei expresii matematice; fiecare dintre părţile celor două rapoarte ale unei proporţii. 4. S.n. Fiecare dintre părţile unei propoziţii, fraze sau perioade. – Din lat. membrum, fr. membre.
DEX online
Trimis de romac , 2004-03-31. Sursa: DEX '98
flowers

Mesaj de flowers »

Cautati sa inlocuiti si in lang_main.php
<?php
/***************************************************************************
* lang_main.php [român&]
* -------------------
* begin : Mon Jan 14 2003
* last update : May 29, 2003
* language version : 3.0
* copyright : Romanian phpBB online community
* website : http://www.phpbb.ro
mesaj trunchiat de administrator
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

fiecare dintre noi cunoastem continutul unui fisier lang_. nu cred ca are sens sa trintesti aici tot continutul fisierului.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre phpBB”